KooKoo 1X2

KERROIN

1.62
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina täysi seitsemän ottelun kierros, joka on viimeinen ennen joulutaukoa. Otamme vahvasti kantaa mm. Kaakon derbyyn.

KooKoo-SaiPa

Kotijoukkue KooKoo on esiintynyt usein pelivihjeissämme tällä kaudella. Kaakon kulman ykkösjoukkue on pelannut hyvän kauden odotuksiin nähden, sillä KooKoo tuomittiin kausianalyyseissa pitkälti sarjan kolmen heikoimman joukkoon.

Kouvolalaiset ovat menettäneet hieman asemiaan marras-joulukuussa, mutta ongelmana on ollut myös vaikea ohjelma: peräti kolme neljästä ja kuusi kahdeksasta ottelusta on ollut vieraissa.

Keskiviikkona KooKoo käänsi Ässiä vastaan 2-0 -tappion jatkoaikavoitoksi. Joukkueen luisteluvoima tuli hyvin esiin, josta KooKoo saa vahvan edun myös perjantain kohtaamisessa. Kouvolan iso kaukalo tukee kotijoukkuetta, joka on hallinnut myös Kaakon derbyjä xG:n valossa tällä kaudella.

SaiPa hävisi edellisen ottelun Jukureiden vieraana surkealla esityksellä. Alkukaudella tuloksia keränneet Sputnikit ovat alkaneet hyytyä talven edetessä pahemman kerran. Joukkueen työmoraali ei ole nyt riittävällä tasolla paikkaamaan sen taitovajetta. Jukureita vastaan SaiPa näytti myös haluttomalta.

Vierasjoukkueen pelivireen olisi pian käännyttävä, tai paikka top kympissä alkaa olla toden teolla uhattuna. Kouvola reissu on kuitenkin vaikea, sillä KooKoon vahvuudet ovat juuri osa-alueilla, missä SaiPa on tällä hetkellä vaikeuksissa.

Otamme vahvasti kantaa kotijoukkueen puolesta, vaikka SaiPalla onkin ottelussa lepoetua. Betsaamme KooKoota in 1,62 kertoimella. Todennäköisyysarvio kotivoitolle on peräti 68%.

KalPa-HPK

Kotijoukkue KalPan kausi on ollut varsin kaksijakoinen. Syys-lokakuu sujui todella nihkeästi, mutta kuopiolaiset pääsivät marras-joulukuussa hyvään iskuun. Peräti 5/8 KalPan varsinaisen peliajan voitoista on tullut 16.11-3.12 välisessä jaksossa.

Otteet ovat alkaneet kuitenkin lipsua joulukuun edetessä. KalPan pelin taso on laskenut, ja joukkue ailahtelee rajusti. Viime viikolla kuopiolaiset hävisivät selkeästi Lukon vieraana maalein 5-2.

Ongelmia on myös kokoonpanoissa. Tärkeä runkopuolustaja Lappalainen on iso miinus KalPalle juuri nyt, eikä miestä saada takaisin ennen vuodenvaihdetta. KalPa on myös joutunut täydentämään rivejään Mestiksen puolelta.

Hallitseva mestari HPK on suorittanut kauden oikeastaan täysin ennakko-odotusten mukaan. Kerhon odotettiin putoavan sijojen 7-9 väliseen maastoon, jossa sijoitus onkin pyörinyt avauskierroksista lähtien.

HPK on myös statistiikaltaan jatkuvasti Liigan keskikastia, eivätkä ritaripaidat ole ajautuneet pitkiin tappioputkiin. Takana on tyypillinen matsi Sportin isäntänä, jossa HPK naarasi 3-2 voiton jatkoajan jälkeen.

Vierasjoukkue on kokonaisuutena varsin mainiossa iskussa. Seitsemän edellisen ottelun saldona on viisi voittoja ja tappiot vieraskentällä vahvoille Kärpille (2-1 VL) ja HIFK:lle (3-2). HPK oli myös näissä otteluissa xG:n valossa vahvempi joukkue.

HPK on pelivoimaltaan selkeästi KalPaa edellä juuri nyt. Betsaamme vierasvoittoa in 2,35 kertoimella. Todennäköisyysarvio on 46% eli kyseessä on varsin pienen panoksen kohde.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *