HPK-Jukurit O5.0

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

HPK:n viime aikaiset tulokset ovat olleet heikkoja. Kerho hävisi jatkoajalla Ässille, vaikka kontrolloi peliä täysin 50minuuttia. Tämän jälkeen kotiluolassa IFK oli täysin köysissä kaksi ensimmäistä erää, mutta helsinkiläiset sinnittelivät pelissä tiukan puolustustaistelun sekä kotijoukkueen surkean viimeistelyn vuoksi. HPK jäi tässäkin pelissä ilman voittoa.

Larmin loukkaantuminen on herättänyt HPK-leirissä suurta huolta. Juuri loukkaantumisesta toipunut ja liigan kärkimaalivahteihin lukeutuva Larmi vaihdettiin pois IFK-pelin kolmannessa erässä. Kerhon menestyksen esteenä on ehdottomasti ratkaisuosaston kapeus. Joukkueen parhaat pelaajat ovat ehdottomasti liigan eliittiä, mutta kärjen takaa tulitukea ei ole viime aikoina liiemmin tullut.

Jukureiden panokset tämän kauden osalta ovat menneet, ja joukkue on myös myynyt muutaman pelaajan. Mikkeliläiset kiusasivat hyvin 10. sijan kamppailussa mukana olevaa Sporttia.

Jukurit on näyttänyt hyökkäyspään osalta selkeästi rennommalta mitä silloin, kun joukkueella oli vielä pelattavaa. Alkukaudella hyvin puolustusorientoitunut joukkue on selkeästi muuttanut lähestymistapaansa. Jukurit vuokrasi myös JYP:stä puolustaja Hongan, hänenkin vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä.

Tällä hetkellä vierasjoukkueen suurimmat ongelmat ovat ehdottomasti oman maalinedustan puolustamisessa.

HPK:n osalta ottelussa riittää valtavasti panosta, sillä Kerho on tiukasti mukana kamppailussa kuuden parhaan joukkoon. Larmin loukkaantuminen on kuitenkin valtava takaisku, sillä Karjalaisen taso ei vaan yksinkertaisesti ole riittävä. Jukurit hyökkää iloisesti, mutta oma pää vuotaa pahasti. Mikäli HPK osuu edes kohtuullisesti luomistaan paikoista, ottelu menee vääjäämättä overiksi. in 1,85 kerroin yli 5,0 maalin tulokselle riittää 3/5 panostukseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!