Tampa ML

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tulevan yön NHL-kierrokselta nostetaan esiin kaksi ottelua. Tampa Bay Lightning laittaa pisimmän voittoputken tällä kaudella NHL:ssä linjalle (11), kun joukkue matkustaa Vegasin aina yhtä sähköiseen kotiluolaan. Tämä on ottelu joka pitää ehdottomasti katsoa!

Vegas – Tampa Bay

Lightning rikkoi seuraennätyksen 11 voitetulla ottelulla putkeen, kun Colorado kaatui jatkoajalla Kucherovin maalilla. Lightning on myös vasta toinen seura koko sarjan historiassa jolla on kaksi 10 ottelun voittoputkea saman kauden aikana. Voitto Avalanchesta oli myös kuudes perättäinen vieraissa ja joukkue joutuu jälleen älyttömän kovaan testiin. Huomionarvoista on miten armottoman nälkäinen ja nöyrä joukkue on edelleen ja tekee kaikkensa, että putki jatkuisi.

Vegas lähtee peliin 3 ottelun kotivoitto putkessa, kun viimeksi kaatui Washington lukemin 3-2. Jos Kucherov ja kumppanit ovat liekeissä niin sama pätee Max Paciorettyn joka on heiluttanut verkkoja 6 kertaa viimeiseen 6 matsiin. Molemmat joukkueet ovat olleet ahkeria siirtomarkkinoilla. Vegas antoi kaksi toisen-kierroksen-varausta Kingsin konkari puolustajasta Alec Martinezista ja Tampa haali riveihinsä Blake Colemanin Devilsistä, toiseen suuntaan lähti Nolan Foote ja Vancouverin ehdollinen ensimmäisen-kierroksen-varaus.

Tiukka ottelu ennakkoon luvassa ja viihdyttävää hokia tarjolla, joten snacksit kannattaa hankkia hyvissä ajoin. Vedoksi otetaan ilta Tampa ML kertoimilla 1.92 joka on selkeä markkinatoppi. Kannattaa olla nopea ennen laskevia kertoimia

LA Kings – Florida

Floridan toinen peli Kaliforniassa kahteen yöhön on kieltämättä lähtökohdiltaan mielenkiintoinen, sillä Panthers ei voi olla varma siitä mitä tulee vastaan. Panthers haki 1-4 voiton Anaheimista, kun Aleksi Saarela teki ensimmäisen maalinsa NHL:ssä ja Bobrovsky torjui 35 kertaa. Ennen sitä haaviin tarttui 3-5 vierasvoitto niin ikään Kalifornialaisesta San Josesta ja tänä yönä olisi tarkoituksena viimeistellä hattutemppu.

Tanssipariksi lähtee Los Angeles Kings jonka viimeiset päivät ovat olleet hieman mollivoittoisia siirtojen suhteen. Entiset Stanley Cup mestarit Alec Martinez ja Tyler Toffoli laitettiin lihoiksi kahdessa eri tradessa. Aikaisemmin tässä kuussa Kings kauppasi hyökkääjä Kyle Cliffordin ja varamaalivahti Jack Campbellin. On sanomattakin selvä, että vanhan seuralegenda Jonathan Quickin nivuset joutuvat koville. Vähemmän laatua jäällä ja ennen kaikkea vähemmän kokemusta.

Tämä tuntuu hyvältä reseptiltä Panthersin voittoon, mutta haavoittunut eläin taistelee takaisin. Kings uudistaa organisaatiota ja pääsee pelaamaan melko paineetonta kiekkoa. Ainoa asia mikä on pelissä on oma ylpeys. Panthers on hoitanut 3 viimeisestä 5 pelistä, mikä on merkittävää edistystä huonoon runiin ennen sitä milloin saldoksi kertyi 2-6-1. Voittaminen on hauskaa ja puolustus on pelannut viime aikoina Floridan ukoilla hyvin.

Siirrot ja joukkuetovereiden menettäminen on henkisesti kuluttavaa ja selkäranka saattaa katketa minä hetkenä hyvänsä jopa kesken ottelun. Se ei tarkoita kuitenkaan missään nimessä, että vahva kotijoukkue Kings olisi ylikävely. Tämän takia otetaan talteen ilta maistuva Florida DNB 1.75 kertoimilla joka on selkeä markkinatoppi tällä hetkellä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *