Sheff Utd +0.5

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Vedonlyönnissä mielenkiinto kohdistuu häntäpään kamppailuihin.

Burnley-WBA (klo 17:00)

Kotijoukkue Burnley lähtee WBA:n kaatoon hyvällä itseluottamuksella. Clarets otti viikon tärkeistä otteluista neljä pistettä, mikä oli varmasti budjetin ylänurkassa. Alkuviikolla Burnley väänsi Fulhamin kanssa 1-1-tasapelin, minkä voi laskea voitoksi, sillä piste-ero pysyi tämän ansiosta 8 pongossa.

Viime lauantaina joukkue suorastaan murskasi Crystal Palacen 0-3 vieraskentällä. Me vihjasimme myös tässä ottelussa Burnleyn voittoa. Takana on oikein hyviä otteluita, ja seitsemän edellisen matsin saldona 3-2-2, jossa tappiot Man Citylle ja Chelsealle.

West Bromwich sai myös itseluottamusta viime sunnuntain kotipelistä Manchester Unitedia vastaan. Tuore hankinta Diagne iski nopeasti 1-0 maalin, eikä WBA taipunut tällä kertaa tappioon. Arvokas tasapelipiste yllätti varmasti kaikki.

WBA on rimpuillut aiemminkin tällä kaudella yllättäviä tasureita suurseuroja vastaan. Valitettavasti pisteitä on sitten menetetty tärkeämmissä otteluissa. Kokonaisuutena West Bromwich on ollut viime viikkoina sarjan heikon joukkue. Säilyminen sarjassa olisi aikamoinen shokki.

Burnley näyttää jälleen lunastavan sarjapaikkansa tämän kauden päätteeksi. Samaa ei voi sanoa WBA:sta, jolla ei ole oikein tuurin lisäksi muita aseita. Burnley tulee olemaan myrkkyä vieraiden puolustukselle etenkin erikoistilanteissa. Mielestämme kotivoittoon päädytään selvästi yli 50 prosentin todennäköisyydellä.

Pelataan Burnleyn voittoa n 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %. Kotijoukkueelta on yhä sivussa kärki Chris Wood, mutta paikkaajana toimiva Ashley Barnes on myös osunut maalipuiden väliin.

 

Fulham-Sheffield United (klo 22:00)

Kotijoukkue Fulham naarasi viikolla pisteen Burnleyn kotiluolasta 1-1-tasapelillä. Fulham johti jo ottelua 0-1, mutta taipui lopulta paineen alla. Normaalisti piste olisi ollut hyvä suoritus, mutta tässä Fulham hukkasi tärkeän mahdollisuuden kuroa piste-eroa kiinni putoamisviivan yläpuolelle.

Viime sunnuntaina joukkue räjäytti sitten todellisen pommin Evertonin vieraana. Fulham haki pisteet Goodisonilta maalein 0-2! On kuitenkin pakko sanoa, että tulos oli täysin Evertonin huonoutta. Kokonaisuutena Fulham on voittanut vain 1/14 edellisestä ottelustaan.

Sheffield United hävisi puolestaan West Hamille maanantaina 0-3, kuten myös pelivihjeessä ennakoimme. Tällä kertaa Blades oli varsin aseeton. Samaa voi sanoa tappiosta nousukuntoisen Chelsean isäntänä maalein 0-2. Nuo vastustajat olivat vain liian tasokkaita.

United on kuitenkin parantanut peliään valtavasti viime viikkoina. Ennen em. selkäsaunoja joukkue pelasi viisi ottelua saldolla 3-0-2. Tämä on kova suoritus kun huomioidaan, että nuo voitot ovat ensimmäiset koko kaudella. Blades on herännyt taistelemaan sarjapaikastaan!

Tämä ottelu on klassinen kuuden pisteen matsi putoamisviivan alapuolella. Virheitä vältellään varmasti viimeiseen asti, sillä tappio olisi katastrofaalinen molemmille joukkueille. Nämä matsit ovat usein pienten marginaalien otteluita. Suurta suosikkia on hyvin vaikea asettaa.

Sheffield United venyy mielestämme pisteeseen yli kuusi kertaa kymmenestä. Pelataan ille United +0,5 tasoituksella 1,72 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %. Fulham ja Sheffield United ovat voittaneet vain 12,5 % (3/24) kauden otteluistaan. Vähämaalinen tasuri ei yllättäisi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *