Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolan rivi pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen Tuuskanen on marssinut tänä vuonna voitosta voittoon. Kunto on rautaa ja tehtävä näyttää ihan sopivalta. Varmistelijoille Sorretun Voima ja Hissun Turbo ajoissa lapulle. Toinen varma on kuudennen kohteen Quick Diablo. Kolme starttia tauon jälkeen alle saanut ruuna parantanee edelleen ja on nyt hyvältä lähtöpaikalta lähellä voittoa.

Ensimmäinen lähtö on avoimen luokan tulinen maili. Ainakin Jack Vader, Willow Pride ja Hotshot Luca avaavat urku auki keulapaikka mielessään. Myös Com Milton ja Grainfield Aiden ovat ihan mahdollisia voittajia.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on hurjassa kunnossa kilpaileva Ridgehead Laurette. Brisendalla yritetään ladata lähtöön keulapaikka mielessä ja Poetry In Motionilla yritetään torjua tämä. Janis Joplin Boko ja Nazareth luottavat loppukiriinsä.

Neljäs kohde on vaikeasti veikattava. Pelataan tylsästi kolmella suosikilla. Jacques Hyneman nappaa keulat ja vetää kyllä pitkään. Father Christmas ja Ilos Sansibar lähtevät takaa-ajoon.

Viidennen kohteen suosikiksi on pelattu Stonecapes Sparrow. Satumaisen tuurin turvin viime kilpailun voittanut ruuna mahtuu lapulle vain nipin napin. Ykkösmerkit ovat New Life Wheels ja Venerdi. Mukaan vielä rata-arvonnan hävinnyt Look Complete, joka tarvii tuuria, mutta kapasiteetti riittää.

Viimeisen kohteen suursuosikki Lissun Eerikki varmistetaan viimeksi voittaneella H.V. Tuurilla ja Morisonilla.

Lähtö1: 2,3,5,6,7

Lähtö2: 7

Lähtö3: 1,5,9,10,11

Lähtö4: 2,10,11

Lähtö5: 2,3,5,8

Lähtö6: 3

Lähtö7: 1,6,10 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *