Kayserispor +1.5

KERROIN

1.99
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turkin Super Ligassa pelataan perjantaina yksi ottelu, jossa Turkin perinteisiin suurseuroihin kuuluva Fenerbahce kohtaa sarjajumbo Kayserisporin.

Kotijoukkue Fenerbahce on ollut perinteisesti yksi Turkin liigan jättiläisistä yhdessä Besiktasin ja Galatasarayn ohella. Joukkueen viime kausi oli jo katastrofi, sillä Fener jäi täysin ulos europaikoilta. Tämä sesonki on sulamassa samanlaiseen lopputulokseen.

Istanbulin jättiläinen ei ole voittanut liigassa seitsemään otteluun. Viikko sitten tuli turpiin Konyasporin vieraana, jota edelsi heikko kotiottelu Denizlisporia vastaan. Fener nousi 2-2 -tasapeliin vasta yliaikamaalilla.

Heikot esitykset johtivat myös päävalmentaja Ersun Yanalin eroon maaliskuun alussa. Fenerbahcella ei ole tällä hetkellä uutta päävalmentajaa, eikä joukkue ole Yanalin eron jälkeen lainkaan parantanut.

Vierasjoukkue Kayserispor nousi Turkin pääsarjaan kaudelle 2015/2016. Kahden vaikean sesongin jälkeen sen sijoitukset ovat stabiloituneet keskikastiin. Nyt on kuitenkin menossa katastrofaalisen huono kausi.

Kayserispor on yhä sarjan jumbona, mutta joukkue on herännyt viime aikoina myös erinomaiseen taisteluun. Kayseri on napannut peräti 3/5 kauden voitoista viiden edellisen kierroksen aikana. Kuuden ottelun saldo on varsin komea 3-2-1, eli tulokset ovat parantuneet huimasti.

Kotijoukkue Fenerbahcelta on poissa tehomies Max Kruse (7 maalia + 6 syöttöä). Vieraiden ykköskärki Pedro Henrique (8 maalia) on myös pelikiellossa.

Fenerbahce ei ole tällä hetkellä pelivoimaltaan erityisen vahva nippu. Kun Kayserispor on samaan aikaan nousukunnossa, niin +1,5 tasoitus vieraille tuntuu aivan liian suurelta. Betsataan Kayseri +1,5 ilta 1,99 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *