Juventus -1 ah

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Wolves-Brighton O2.0

Augsburg-Stuttgart O2.5

Olemme poimineet tuttuun tapaan kolme maistuvaa betsiä lauantain futismatseista Euroopan huippusarjoista. Tässä ne tulevat.

Bundesliiga: Augsburg-Stuttgart (klo 16:30)

Bundesliigan pelivalinta löytyy ennakkoon varsin tylsän näköisestä häntäpään ottelusta.

Kotijoukkue Augsburg on totuttu näkemään viime vuodet Bundesliigan alemmassa keskikastissa, joten sijoitus 14. sijalla ei varsinaisesti yllätä. Sesonki on sujunut silti odotettua heikommin, mikä johti päävalmentaja Baumin potkuihin vain reilu viikko sitten.

Uusi päävalmentaja, Martin Schmidt, sai heti lentävän lähdön. Augsburg kaatoi nimittäin kärkijoukkue Frankfurtin vieraissa maalein 1-3. Kyseessä oli kiistämättä yksi kauden parhaita suorituksia.

Augsburg on ollut viime kuukaudet erittäin runsasmaalinen joukkue. Peräti 9/10 edellisestä ottelusta on päättynyt vähintään kolmen maalin tulokseen!

Vierailija Stuttgart on myös toista kautta putkeen putoamistaistelussa. Vuosi sitten joukkue selvisi kuiville kiitos vahvan kevään, mutta nyt vastaavaa ei ole näköpiirissä. Stuttgart ei ole voittanut viiteen otteluun.

Viikko sitten joukkue hävisi Leverkusenin isäntänä 0-1, ja edellisestä nollapelistä on aikaa todella kauan. Se tuli 16 kierrosta sitten lauantain vastustajan eli Augsburgin isäntänä.

Stuttgartin puolustus on ollut helisemässä vierasotteluissa koko kauden. Joukkue on päästänyt vähintään kolme maalia neljässä viidestä viimeisestä reissupelistä. Nyt on edessä reissu todella runsasmaalisen ja uuden nosteen saaneen Augsburgin vieraaksi, joten verkkoja venytellään hyvin todennäköisesti lauantaina.

Yli 2,5 maalia maistuu in 1,73 kertoimella erittäin hyvin. Rohkeammille on tarjolla myös yli 3,5 maalia peräti 2,85 kertoimella.

Valioliiga: Wolves-Brighton (klo 17:00)

Valioliigan paras peli-idea löytyy myös ottelusta, joka ei näytä ehkä paperilla erityisen kiinnostavalta.

Kotijoukkue Wolves on yhä hienosti kympin sakissa ja hakee 7. sijaa, joka oikeuttaa todennäköisesti ensi kaudella eurokentille. Sudet hävisivät viikko sitten Southamptonin vieraana 3-1, mikä oli jatkoa hieman heikoille reissupeleille.

Kotona Wolves on ollut todella väkevä: saldo 7-1-0 kahdeksasta edellisestä matsista kaikki kilpailut mukaan luettuna. Kahdessa edellisessä kotipelissä Sudet ovat kaataneet Manchester Unitedin 2-1 (toinen Valioliigassa, toinen FA Cup).

Brightonin tilanne on hyvin toisenlainen. Seagulls sai viikolla loistavan sauman käytännössä sinetöidä sarjapaikkansa, mutta joukkue hävisi kotona Cardiffille maalein 0-2. Nyt eroa on viivan alle vain kaksi pistettä.

Joukkueen tilanne on muutenkin huolestuttava, sillä saldona on peräti neljä tappiota putkeen karmivalla maalierolla 0-11. Brightonin verkkoon on tehty Valioliigassa kaksi maalia kuusi kertaa edellisen kahdeksan ottelun aikana.

Wolves ei ole myöskään niin vähämaalinen, kuin markkina antaa ymmärtää. Jos olet pelannut overeita aasialaisella 2.0 totals-linjalla, olet hävinnyt vain 2/25 edellistä vetoa Valioliigassa. Wolves ei ole myöskään pelannut nollapeliä neljään otteluun.

Totals-linja on taas Wolvesin ottelussa aivan liian matalalla. Tarjolla on aasialainen yli 2,0 maalia in 1,85 kertoimella, mikä on todella herkullinen veto, kun huomioi edellä mainitut tilastot. Saat siis rahasi takaisin, jos ottelu päättyy tasan kahden maalin tulokseen.

Serie A: Juventus-Fiorentina (klo 19:00)

Italiassa pelataan pääsiäisen vuoksi yhtä ottelua vaille täysi kierros jo lauantaina. Mielenkiintomme kohdistuu Torinoon, jossa Juventus saa vastaansa Fiorentinan.

Massimiliano Allegrin valmentamat raitapaidat aiheuttivat varsinaisen shokin kuluneella viikolla. Juventus tippui nimittäin Ajaxia vastaan Mestarien liigan välieristä häviämällä kotiottelunsa maalein 1-2.

Viikko on ollut muutenkin heikko, sillä Vanha Rouva hävisi myös harvinaisesti Serie A -ottelun SPAL:n vieraana edellisellä kierroksella. Tämä johtui pitkälti siitä, että Juventus käytti vahvaa rotaatiota.

Juventus tuskin sössii kolmatta peliä peräkkäin. Etenkään nyt, kun joukkueella on mahdollisuus sinetöidä Scudetto lauantaina ottelussa! Jos Juventus voittaa Fiorentinan, sen liigamestaruus varmistuu.

Vierailija Fiorentina on tuttu näky Serie A:n keskikastissa, missä joukkue on myös tälläkin hetkellä. Takana on tuloksellisesti heikko jakso, sillä joukkue ei ole voittanut kahdeksaan otteluun.

Viikko sitten Fiorentina jäi 0-0 -kotitasuriin Bolognan kanssa ja tätä ennen joukkue jopa hävisi kotikentällä Frosinonelle maalein 0-1.

Juventuksen kertoimet ovat poikkeuksellisen korkeat, koska vedonlyöntimarkkina ennakoi lepuutuksia. Me uskomme vahvaan esitykseen heikossa hapessa olevaa Violaa vastaan. Paras value on in aasialainen -1 tasoitus 1,72 kertoimella. Jos Juventus voittaa vain maalin erolla, saat rahasi takaisin.

Voit myös napata ilta suoraa voittoa 1,46 kertoimella ja hyödyntää sitä esim. tuplassa jonkun toisen osuvan kohteen kanssa. Juventus varmistaa liigamestaruutensa voitolla, ja se Torinon illassa nähdään mitä suuremmalla todennäköisyydellä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!