Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan peräti kolmella varmalla ja kaksi lähtöä lyödään läpi. Avauskohteessa Magical Princess on jättisuosikki. Vastus ei varsinaisesti päätä huimaa ja kyllä Pekka Korven huipputamma on tässä velvoitettu voittamaan. Magical Princess johtaa hyvin suurella todennäköisyydellä tätä lähtöä lähdöstä maaliin. Neljännessä kohteessa Vauhtis (35%) on maltillisesti pelattu suosikki. Kauden neljästä startistaan se on voittanut kaksi ja ollut kaksi kertaa toinen. 13.4. Vauhtis oli Vermossa huippuhyvä kuolemanpaikalta lipuen siitä eleettömään voittoon. Otetaan Vauhtiksesta toinen varma. Päätöskohteen Kurri Jari Boko voitti tosi kovan lähdön Vermossa toissa keskiviikkona, vaikka taivalsi koko matkan kuolemanpaikalla ja antoi välissä myös prässiä keulahevoselle. Vastus ei tässä ainakaan kovene ja Kurri Jari Boko käy paljon pelattunakin varmaksi.

Toinen kohde pelataan kuudella merkillä. Morris Match ja Starry jakavat keskenään puolet pelistä ja ihan aiheestakin. Perusmatkan Faith In Cash ja Nette’s Ensio pystyvät nopealla kelillä pärjäämään etumatkan turvin. Raven on hevosena ihan riittävä tässä, mikäli suosikit kohtaavat epäonnea. Kahden takamatkan Artful Deimos oli turussa urhea toinen johtavan rinnalta ja otetaan edellisen startin laukasta huolimatta lapulle.

Kolmas lyödään läpi, kun 7 valjakosta on kaksi joutunut jäämään pois. Big Chip on ykkösmerkki. Lemieux Boko on jatkuvasti hyvä, vaikka voittoja on vasta yksi. Proud Ms Cantab väläytteli osaamistaan Kaustisella Huhtikuun alussa. Otetaan What A Feeling ja Gambino vielä lapulle niin lähtö on lyöty läpi.

Viides kohde on kylmäveri lähtö 12 valjakolle. Tuuskanen ja Rallin Muisto kuuluvat kaikille lapuille, mutta vihejriviin pelataan kaikki valjakot ja toivotaan yllätystä.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 2,3,6,7,9,10

Lähtö3: 1,2,3,6,7

Lähtö4: 8

Lähtö5: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

Lähtö6: 4 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *