Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Kanada-Tanska O6.5

KERROIN

1.93
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisojen lohkovaihe alkaa lähestyä loppuaan. Maanantain myöhäispelissä kohtaavat Kanada ja Tanska, joilla on molemmilla vielä kaksi ottelua. Kanadaa kiinnostaa varmasti lohkovoitton ja etenkin Venäjän välttäminen puolivälierissä. Tanskan kisat loppuvat odotetusti tiistaina.

Kanadan tähtisikermän otteet ovat olleet tähän asti hyvin sekavia – ongelmia on aiheuttanut etenkin joukkuepuolustaminen. Kun maalivahti Murray on ollut myös kaukana parhaasta tasostaan, ei Kanada vakuuta tällä hetkellä millään tasolla. On toki selvää, että Vaahteralehtin potentiaali on kaikilla tiedossa. Kanada osaa myös varmasti ajoittaa turnauksen parhaan pelinsä oikeaan kohtaan.

Toistaiseksi Kanadan otteet ovat olleet hieman kovemmissa otteluissa jopa luokattoman huonoja. Suomi otti ansaitun voiton Kanadasta, ja Slovakia-ottelukin oli enemmänkin isäntien hallintaa. Maalintekovoimaa tästä joukkueesta löytyy kuitenkin  järkyttävä määrä.

Tanskan suorittaminen on ollut hyvin pitkälti odotettua. Tanska on tunnettu jo pitkään todella tiiviistä joukkuepelistä, ja joukkue on ollut ikään kuin heikompi painos Suomesta.

Kisojen trendin mukaisesti, Tanska on ottanut vahvoilta mailta pataan varsin pahasti. Ottelut on hävitty selvästi niin pelillisesti kuin numerollisestikin. Tanska pääsee Kanada-otteluun paineettomasti; kisat tulevat päättymään alkulohkoon, ja joukkue haluaa taatusti pelata rohkeasti ennakolta ylivoimasta vastustajaa vastaan.

Ottelun luonne on täydellinen overille. Kanadan joukkuepuolustaminen, heikko maalivahtipeli ja toisaalta vahva hyökkäyspelaaminen vastaan Tanskan paineeton tila. Tarjolla olevat 1.9+ kertoimet yli 6,5 maalin tulokselle riittävät keskisuureen panostukseen. Kertoimet ovat laskussuunnassa, joten vedot sisään jo tänään.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!