Copan voittaja: Uruguay

KERROIN

5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American vakuuttavimmat voitot on nähty tähän asti C-lohkossa, jossa Uruguay kohtaa toisella kierroksella murskatappion kärsineen Japanin.

Uruguay oli ennen kisoja mielestämme Brasilian suurin haastaja. Joukkueella on kasassa jälleen todella toimiva ja luotettava paketti, josta löytyy Atletico Madridin puolustus höystettynä hyökkäyspään taitureilla Suarez & Cavani.

Luis Suarez ja Edison Cavani saivat heti maalitilinsä auki, kun Uruguay murskasi Ecuadorin avauskierroksella maalein 4-0. Ottelun kulkua helpotti tosin Ecuarodin punainen kortti 24. minuutilla. Uruguay oli tosin mennyt jo johtoon sitä ennen.

Japani tilanne on hyvin erilainen. Joukkue on ollut jo kauan yksi Aasian johtavia jalkapallomaita, ja Japani on tuttu näky myös MM-kisoissa. Nyt mukana on kuitenkin varsin kokematon joukkue.

Nousevan auringon maa järjestää ensi kesän olympialaiset, minkä vuoksi Copa American joukkue sisältää paria poikkeusta lukuun ottamatta U23-ikäisiä pelaajia. Avausottelu Chileä vastaan todisti tylyllä tavalla Japanin tason. Turpiin tuli maalein 0-4.

Vedonlyöntimarkkina on huomioinut avauskierrosten informaation odotetulla tavalla. Uruguay on painettu ottelussa peräti -2,0 aasialaisen tasoituksen suosikiksi. Totals-linja on myös korkealla, aasialainen linja on 3,0 maalia. Nämä kertoimet eivät tarjoa peli-ideoita.

Jos et ole vielä pelannut Uruguayn voittoa turnaukseen, niin nappaa se ilta kertoimella 5,0. Tämä idea maistuu entistä enemmän Brasilian viime yön kompuroinnin jälkeen. Kisaisännällä on todella kovat paineet, joten Uruguay näyttää entistä vahvemmalta voittajasuosikilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *