C. Palace

KERROIN

3.14
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen lauantain Valioliigakierros tekee paluun yli kolmen kuukauden tauon jälkeen! Ottelut pelataan muiden sarjojen tapaan tyhjille katsomoille, eli normaalia kotietua ei ole tarjolla.

Watford-Leicester (klo 13:30)

Kotijoukkue Watfordin kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Hornets nappasi viime kaudella historiansa parhaan liigasijoituksen, mutta syksy oli silti täysi katastrofi käytännössä samalla miehistöllä.

Watford vaihtoi manageria jopa kahteen kertaan. Muutos saatiin lopulta aikaan Nigel Pearsonin avulla, joka on tullut tunnetuksi Leicesterin peräsimestä. Hornets on pelannut Pearsonin alaisuudessa saldolla 5-4-6 eli keskikastin tahtiin. Edellisessä kotipelissä kaatui jopa Liverpool 3-0!

Vierailija Leicesterin kausi on ollut täydellinen vastakohta. Siinä missä Watford pelasi kuukausia ilman voittoa, Leicester keräsi pisteitä käytännössä mestaruuskautensa tahtiin. Hurja meno jatkui aina vuoden vaihteeseen saakka, kunnes kurssi kääntyi.

Leicester on pelannut kahdeksan edellistä liigaottelua saldolla 2-2-4. Huolestuttavaa trendissä on se, että Ketut ovat pystyneet kaatamaan vain todella heikon West Hamin sekä Aston Villan kotikentällä. Joukkue on jäänyt myös nollille kolmessa neljästä edellisestä ottelustaan.

Watfordin ja Leicesterin välillä oli viime kauden päätteeksi vain kaksi pistettä, jotka nekin tulivat viimeisellä kierroksella. Kun katsotaan aika Pearsonin peräsimessä, niin joukkueet ovat keränneet pisteitä lähes tasatahtiin.

Sarjataulukko hämää kovasti tasoeroa, eikä Watford ansaitse missään nimessä tällaista altavastaajan asemaa kotonaan – vaikka kotietu onkin normaalia kapeampi. Betsaamme Watford +0,5 n 1,81 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.

Bournemouth-Crystal Palace (klo 21:45)

Tämä kausi on ollut Bournemouthin yksi vaikeimmista joukkueen pääsarjanousun jälkeen. Cherries aloitti syyskauden tuttuun tapaan pirteästi, mutta meno on hyytynyt totaalisesti kauden mittaan. Seurajohto luottaa edelleen Eddie Howen palveluksiin, mutta nyt säilymisen kanssa tekee tiukkaa.

Bournemouth on pelannut jouluaaton jälkeen Valioliigassa saldolla 2-2-7. Ainoat voitot ovat kotona heikosta Villasta sekä Brightonista, mutta näiden lisäksi Cherries on hävinnyt useita otteluita sen pahimmille kilpailijoille. Tilanne ei näytä hyvältä.

Koronabreikki tuli sen sijaan Crystal Palacelle kenties huonoon aikaan. Roy Hodgsonin suojatit olivat komeassa voittoputkessa, sillä Eagles kaatoi Watfordin, Brightonin ja Newcastlen maalein 1-0 juuri ennen taukoa. Nämä voitot sementoivat myös joukkueen sarjapaikan.

Palace on menestynyt viime vuosien tapaan hyvin puolustaen. Joukkue pärjää myös hyvin vieraista, ja sillä on parempi vierassaldo kuin esimerkiksi Manchester Unitedilla, Tottenhamilla ja Arsenalilla. Lauantain Bournemouth-matsi sopii asetelmana myös sille erinomaisesti.

Vedonlyöntimarkkina on turhan myönteinen Bournemouthin suuntaan. Mikään ei viittaa joukkueen tulevan tauolta merkittävästi paremmassa iskussa. Palacelle tällainen ottelu sopii mainiosti, sillä joukkue voi keskittyä juuri sille sopivimpaan pelityyliin.

Betsaamme rohkeasti Palacen suoraa voittoa ilta kertoimella 3,14. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 37%.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *