Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Neljännen kohteen Love’n Cash hurjasteli kesäkuun lopussa Vermossa, vastaavalla 3100m matkalla keulasta 15,6. Muilta perusmatkan hevosilta kunnioitus lienee sitä luokkaa että, ruunalle lienee keulapaikka tarjolla. Samanlaisena, kuin muutama viikko sitten, Love’n Cash:istä ei tulla kiertämällä ohi. Toinen varma on viidennen kohteen ikäluokkatähti Corazon Combo. Ori lienee pelattu aivan pilviin, mutta vaikea sen on nähdä tässä häviävän. Pahin uhka, Luciano Brynekin on jäänyt kauden edellisissä selityksittä taakse ja nyt lähtöpaikkakin on sen sisäpuolelta. Corazon Combo on kierroksen todennäköisin voittaja.

Avauskohteeseen pelataan kaksi merkkiä. Piteraq oli Jokimaalla aivan huikea keulasta. Se kesti vastoin kaikkia odotuksia pitkäksi venyneen, kovan kiihdytyksen ja kellotti hirmuajan 11,5a, halliten lähdöstä maaliin. Varmistukseksi otetaan vain kanuuna kunnossa oleva Mask Off. Se tuli jokimaalla samassa lähdössä aivan hurjana loppua, joutuen kiertelemään ulkoratoja. Sijan 8 ei kannata antaa hämätä, sillä samassa ryppäässä tuli 6 hevosta maaliin, joista Mask Off lähtien aivan pitkän letkan hänniltä. No Limit Royalty:lle on ennakko tietojen mukaan laitettu kengät tähän lähtöön ja sen takia se putoaa vihjerivin ulkopuolelle.

Toinen kohde lyödään läpi. Eivari ja Dalton Buugi ovat keränneet eniten peliä ja ovat perusmerkkejä. Kukkarosuon Kurko ja Laurilan Ilona ovat hyvillä paikoilla ja ravatessaan ihan mahdollisia menestyjiä. Nelikko jakaa noin 70% pelistä, joten tähän haetaan paukkua, ja revitetään kaikki valjakot lapulle. Mukana on peräti kuusi 0-4% pelattua valjakkoa.

Kolmannen kohteen Interlude Ferm on lähellä voittoa. Kovia esityksiä tehnyt ori lähtee ykkösradalta, joten pieni pussitus vaara on. St Helensine lähtee keskeltä rataa tosi kovaa ja on mahdollista että se pystyy keulat ryöstämään. Otetaan se lapulle mukaan. Kolmantena takarivistä hyvin läpi pääsevä Breakwater, joka oli tosi hyvä Turussa, kun se juuttui ensin kolmannelle, josta haki voimalla paikan johtavan rinnalta ja myöhemmin vielä keulapaikankin. Sitkeä suoritus palkittiin kakkosrahoilla, kun helpomman reissun saanut Elsa The Snowqueen oli ainoana sen edellä maalissa.

Päätöskohteeseen revitetään Puolet valjakoista, eli 6 merkkiä. Ivory Donut pääsi kesäkuun lopussa Vermossa voiton makuun. Vaikka voitto tulikin nappireissulla toisesta ulkoa, uhkui esitys voitontahtoa. Brad Orden ei ole vielä voittanut, mutta esitykset ovat olleet ihan lupaavia. Se oli Jokimaalla hyvä kolmas kuolemanpaikalta ja ohjastaja Hannu Torvisen mukaan parempaa on vielä luvassa. Crepe Match vaikuttaa niin lahjakkaalta menijältä, että se otetaan umpisurkeasta lähtöpaikasta huolimatta mukaan lapulle. Haley voitti viimeksi Vermossa ja lähtöpaikka on hyvä. Blue Ocean tuli Turussa pitkällä kirillä oikein pontevasti koko porukasta ohi. Potintekijäksi mukaan vielä hyvän juoksun saava Castano (1%), jolta voitto vielä puuttuu.

Lähtö1: 1,5

Lähtö2: kaikki 12 valjakkoa.

Lähtö3: 1,4,9

Lähtö4: 4

Lähtö5: 2

Lähtö6: 1,2,3,4,6,12 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *