Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkelin lauantaissa nähdään peräti kuusi mailin pikamatkaa. Mikkelin nopealla radalla on lähtökohtaisesti keulapaikka valttia, varsinkin maililla, mutta ylivauhdin vaara on muutamassa lähdössä niin suuri, että takaa lähtevätkin saanevat mahdollisuuden.

Ensimmäinen lähtö psyykataan niin että, 1.Thai Profit voittaa keulasta ilman ylivauhtia, mutta jos kiihdytys venyy, voi kenttä kääntyä lopussa kun kovaluokkaiset Madrid ja Starzinner kääntelevät kiriin. Mukaan vielä takrivistä Sahara Rouge potintekijäksi(7%).

Toiseen lähtöön selvästä ylivauhdin vaarasta huolimatta varmaksi hirmukuntoinen Callela Ladyboss. Käytännössä lähes koko eturivi avaa kovaa, mutta koska Callela Ladyboss voitti rata-arvonnassa 2-radan, ei tämän ulkopuolelta taida kyllä valjakon mittaa kukaan kiihdytyksessä ohi tulla.

Kolmannen kohteen suosikki on ihan aiheesta Turbo-Jytky, mutta varmistetaan se sisäpuolelta lähtevillä Uljas Suomalaisella sekä nappireissun saavalla ja hyvän pätkän omaavalla Taksvenlalla.

Neljäs lähtö on hankala veikattava. Lämminveristen tasoitusajo jossa suosikki Ypäjä Louvre lähtee hankalista asemista. Vihjeriviin laitetaan kuusi valjakkoa, kolme eniten pelattua ja kolme aivan liian unohdettua, kovaa hevosta. Potintekijöiksi tarjoan mainiolta paikalta eturivistä 2. Larry Bell:iä ja puolet starteistaan tänävuonna voittanutta Hard To Trick:iä. Lisäksi aivan tykki merkki on 4% pelattu Johnny Flame. Johnny Flamella on erittäin kiukkuinen pätkä, jos saa säästää sen viimeiselle 150metrille, eikä ole liian kaukana kärjestä.

Viidenne lähdön Kujanpään Jyräys on lähes velvoitettu voittamaan viime starttiensa perusteella. Siittä toinen varma.

Kuudennen lähdön ansaittu suosikki on hirmukuntoinen Her Royal Highness. Varmistetaan tamma kuitenkin ykkösradalta starttaavalla BWT Rock And Roll:illa. Maililla mahdollinen keulapaikka olisi ruunalle valttia mikkelin nopealla radalla.

Seitsemäs lähtö on mielestäni neljän kauppa ja otetaan lapulle ne kaikki. Polara, Tähen Toivomus, Välkyn Tuisku ja ravikuningas suosikki Vixen. Jo on kumma jos ei näissä neljässä pysy.

Lähtö1: 1,9,10,11

Lähtö2: 2

Lähtö3: 1,2,3

Lähtö4: 1,2,9,10,11,14

Lähtö5: 7

Lähtö6: 1,5

Lähtö7: 1,2,5,7. Vihjerivin hinta: 28,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *