Wolves nollapeli

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan kauden toiseksi viimeistä kierrosta. Maanantaina luvassa on kolme ottelua, joista kahdesta löytyy kelpo peli-idea.

Brighton-Newcastle (klo 20:30)

Kotijoukkue Brightonin kausi on ollut selkeä pettymys. Seagulls ei ole kerännyt kuin yhden pisteen viime kauden suoritusta enemmän, ja joukkue on ollut putoamistaistelussa alusta lähtien. Sarjapaikka on kuitenkin taskussa lähes 100-prosenttisella varmuudella.

Brightonin etumatka viivan alle on 6 pistettä, kun kaksi kierrosta on jäljellä. Joukkueen maaliero on myös yhdeksän osumaa parempi kuin Bournemouthin, joten yksikin piste tai murskatappion välttäminen riittää hyvin.

Brighton nappasi viime viikolla tärkeän vieraspisteen Southamptonilta. Muuten joukkue ei ole esittänyt ihmeitä: saldona on vain kaksi voittoa 16 edellisestä sarjapelistä.

Vierailija Newcastle on ollut turvassa jo useamman viikon ajan. Harakat sijoittuu turvalliseen keskikastiin, ja toisin kuin Brighton, ylittää kaikki odotukset. Steve Brucen valmentama joukkue on pelannut materiaaliinsa nähden erinomaisen kauden.

Viime viikkoina tulokset ovat olleet hieman heikompia. Edellisellä kierroksella tuli turpiin Tottenhamilta 1-3 ja tätä ennen Newcastle hävisi Watfordin vieraana 1-2 sekä Man Cityn vieraana 0-5. Joukkue ei ole silti kesälomatunnelmissa, sillä Newcastle dominoi esim. Tottenham-ottelua alusta asti.

Brighton on saanut vedonvälittäjiltä merkittävää motivaatioetua tähän otteluun. Kuten sanottu, joukkue kyllä säilyy, kunhan se välttää murskatappiot tai saa edes yhdenkin pisteen. Emme usko Brightonin asenteen olevan merkittävästi Newcastlea terävämpi maanantaina.

Betsataan Newcastle +0,5 tasoitusveto Nordcibetin 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57%. Tällainen value on liian suuri ohitettavaksi, ja arvio sisältää myös motivaatiokorjauksen Brightonin suuntaan.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Wolves-Crystal Palace (klo 22:15)

Kotijoukkue Wolves pelaa taas kerran erinomaista kautta. Harva enää muistaa alkukauden kompurointia, sillä susihukat ovat olleet kiinni eurocup-paikoissa jo pitkän aikaa. Joukkueen on venyttävä silti loppumetreille saakka, sillä sijat 6-10 ovat vain kolmen pisteen sisällä.

Wolves on kärsinyt viime viikkoina pari kitkerää pistemenetystä. Edellisellä kierroksella se hukkasi ansaitun voiton Burnleyn vieraana 90. minuutin maaliin. Tätä ennen kaatui Everton tyylikkäästi 3-0, mutta sitä edelsi puolestaan 1-0 tappio Sheffield Unitedille 90. minuutin maalilla.

Sudet ovat pitäneet nollat 5/8 edellisestä liigaottelusta, ja 3/8 muista otteluista oli nollapelejä vielä 90 minuutin kohdalla. Kotiotteluissa joukkue on pitänyt nollat 5/6 edellisestä matsista.

Vierailija Crystal Palacen kausi on ollut ohi jo useamman viikon ajan, mutta positiivisessa mielessä. Lontoolaiset saavuttivat säilymiseen vaadittavan 40 pisteen rajapyykin jo kauan aikaa sitten. Tämän jälkeen Palacen kurssi on ollut laskeva, mikä ei sinänsä yllätä.

Roy Hodgsonin porukka operoi kapealla materiaalilla, ja pitkä kausi väsyttää pelaajia yhdistettynä viime aikoina kovaan otteluohjelmaan. Palace on hävinnyt jo kuusi ottelua putkeen ja tehnyt niistä maaleja ainoastaan yhdessä matsissa.

Vastakkain on siis yksi Valioliigan pitävimmistä puolustuksista ja motivaation kadottanut Palace, jonka maalinteko on ollut kadoksissa pahemman kerran. Kaikki viittaa Wolverhamptonin hallittuun 1-0/2-0 voittoon.

Me betsaamme Wolvesin nollapeliä eli Crystal Palacen maalit alle 0,5 in 1,71 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *