SJK (1X2)

KERROIN

2.33
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kolme ottelua. Suurin mielenkiinto kohdistuu Tampereelle, jossa Ilves joutuu kovaan testiin HJK:n isäntänä.

Ilves-HJK

Kotijoukkue Ilves on ehdottomasti tämän kauden sensaatio Veikkausliigassa. Tamperelaiset ovat olleet jo pari vuotta sarjan top 5 -joukkue, mutta kukaan ei osannut ennustaa Ilvekseltä näin kovaa tuloskuntoa. Nyt tupsukorvat joutuvat kauden kovimpaan testiin, sillä Ilves kohtaa reilun viikon sisään sekä HJK:n että FC Hongan.

Lähtökohdat ovat lauantaille hieman heikot, sillä Ilveksen viiden ottelun voittoputki katkesi Lahden vieraana 1-0 tappioon. Ilves oli kuitenkin pelillisesti kuskin paikalla, ja ainoastaan epäonni viimeistelyssä vei joukkueen voiton. Tätä ennen Ilves kaatoi SJK:n, VPS:n, KPV:n, IFK Maarianhaminan (cup) sekä Interin.

Ilveksen saldo on Tampereella todella kova: 3-3-0 maalierolla 9-3.

Vierailija HJK on puolestaan kauden pahin floppi. Klubin heikko vire johti lopulta Mika Lehkosuon potkuihin, ja Rovaniemeltä kaapattu Tero Koskela onkin kääntänyt kurssin parempaan. HJK on pelannut Koskelan johdolla kahdeksan ottelua saldolla 5-2-1.

HJK:n ylimääräisenä rasituksena ovat juuri nyt europelit. Klubi selvitti Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen odotetusti, mutta heti tiistaina on edessä vierasmatka Belgradiin uuteen otteluun. Ilves-matsissa voidaan nähdä ylimääräistä väsymystä tai lepuutuksia.

Ottelu on lähtökohdiltaan erittäin tasainen ja vähämaalinen. Ylimääräisiä riskejä ei varmasti oteta, sillä tasapeli ei olisi huono tulos kummalekaan joukkueelle tällä hetkellä. Poimitaan vetoihin lta alle 2,5 maalia kertoimella 1,54 sekä Ilves DNB Bethardilta 1,95 kertoimella. 1-1 ja 0-0 tulokset ovat erittäin todennäköisiä.

KPV-SJK

Sarjanousija KPV hakee jatkoa tärkeälle kotivoitolle VPS:stä, minkä joukkue nappasi kaksi viikkoa sitten. KPV:n tilanne on edelleen tukala sarjan hännillä, mutta se oli myös odotettua ennen kauden alkua.

KPV on vaihtanut HJK:n tavoin päävalmentajaa tällä kaudella. Tulokset ovat parantuneet selvästi, sillä Niko Kalliokosken saldo on kuudesta ottelusta 2-1-3 verrattuna edeltäjän lukemiin 0-3-6. KPV on napannut pari elintärkeää voittoa.

Viikko sitten joukkue vieraili Maarianhaminassa, josta saldoksi tuli 3-0 tappio. KPV:lla oli omat saumansa, mutta tuomareiden ratkaisut jäivät puhuttamaan. KPV on ollut suurissa vaikeuksissa sarjan top 6 -joukkueita vastaan ja napsinut pisteitä lähinnä kuudelta heikoimmalta.

Vierasjoukkue SJK nappasi 1-0 voiton sarjajumbo Vepsusta Pohjanmaan derbyssä. Maali tuli vasta 90. minuutilla, mutta SJK dominoi matsia alusta loppuun. Joukkue on hieman ailahdellut viime peleissä, sillä voittoa edelsi selkeä 3-0 tappio Ilvekselle vieraissa. Saldo on seitsemästä edellisestä ottelusta 3-1-3.

Näyttää kuitenkin siltä, että SJK on pelaamassa parasta kauttaan sitten vuoden 2016 mitalisijoituksen. SJK on alisuorittanut pahasti sekä 2017 että 2018, mutta tänä kesänä on nähty jo huomattavasti parempia otteita.

KPV:n ja SJK:n välinen tasoero on iso, joten vierasjoukkue voidaan asettaa selvään suosikkiasemaan. Mielestämme vedonlyöntimarkkina yliarvostaa KPV:ta tässä ottelussa. SJK:n voittosaumat ovat hieman yli 50 prosenttia, joten in ja Expektin 2,33 kerroin kelpaa hyvin peleihin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *