Sheffield Weds (1X2)

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Kyseessä on sarjan neljäs ottelukierros, ja tiistain tarjonnasta löytyy kaksi mielenkiintoista betsiä. Ottelut alkavat klo 21:45.

Hull-Blackburn

Hull City aloittaa kolmannen peräkkäisen kauden Championshipissä. Tigers putosi pari vuotta sitten korkeimmalta sarjatasolta, ja joukkue on uusiutunut sen jälkeen rajusti. Käytännössä jäljellä ei ole enää yhtään Valioliiga-ajan pelaajia.

Odotukset ovat myös tälle kaudelle varsin maltilliset. Hull avasi syksyn vierastappiolla Swansealle, mutta nappasi toisella kierroksella ansaitun kotivoiton Readingista. Lauantaina Tigers haki arvokkaan tasapelin Brentfordin kotiluolasta erinomaisella esityksellä.

Hull on meidän maalimäärärankingissa sarjan kärkeä, ja kaikissa kauden otteluissa onkin ollut runsaasti tilanteita kentän molemmissa päissä.

Blackburn on perinteinen brittifutisseura, joka nousi vuosi sitten takaisin Championshipiin yhden League 1 -kauden jälkeen. Rovers sijoittui turvallisesti keskikastiin. Tällä kaudella seuran odotetaan parantavan lähemmäs playoffs-paikkoja, mutta sarja on startannut hieman nihkeästi.

Blackburn hävisi yllättäen avauspelinsä kotona Charltonille 1-2, ja toisella kierroksella tuli noutaja kärkiseura Fulhamin vieraana maalein 2-0. Voittoputki saatiin vihdoin auki Middlesboron isäntänä lauantaina maalein 1-0.

Vierasjoukkue ei ole maalimääriltään Hullin tasoinen, mutta ei Blackburnia voi myöskään under-joukkueena pitää. Sitä vastaan on luotu varsin paljon tilanteita alkukaudella, ja Rovers-puolustuksella pitää varmasti kiirettä myös Hullin kotiluolassa.

Vedonlyöntimarkkina ei näytä saavan Hullin otteluiden maalimääriä kohdalleen tälläkään kaudella. Totals-raja 2,5 on pykälän liian matala, ja in yli 2,5 maalia kertoimella 1,87 sisältää reippaasti ilmaa.

Molemmilla joukkueilla on myös puolustuspään poissaoloja, jotka auttavat over-betsiä.

Sheffield Weds-Luton

Sheffield Weds on ollut vedonlyöntimarkkina aliarvostama joukkue parin viime kauden ajan. Owls on materiaaliltaan yllättävän kova ryhmä, mutta viime kaudet ovat sujuneet alakanttiin, milloin mistäkin syystä. Nyt joukkueella on taas saumat iskeä top 10 -sijoituksiin, ja tarjolla on herkullisia kertoimia.

Kulunut kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka Sheffield Weds pelaakin ilman vakituista manageria. Avauskierroksella kaatui Reading komeasti 1-3, mitä seurasi hyvä 2-0 kotivoitto nousija Barnsleystä. Lauantaina Owls kaatui Millwallin vieraana 1-0, mutta oli xG:n valossa erittäin epäonnekas. Oikeampi lopputulos olisi ollut 1-2.

Luton on yksi tämän kauden sarjanousijoista, eikä joukkueelle luvata kovinkaan ruusuista tulevaisuutta. Hatters oli jo suurissa vaikeuksissa kauden avauspelissä, mutta puristi 3-3 kotitasurin Middlesboroa vastaan, kiitos Boron missaamaan rankkarin 2-3 -tilanteessa.

Toisella kierroksella Luton hävisi selvästi Cardiffin vieraana vihjeemme mukaisesti, ja viime lauantaina tuli kotona kuonoon West Bromwichilta maalein 1-2.

Lutonin kannalta on erittäin huolestuttavaa, että vastustajat saavat luotua maaliodotusta (xG) niin paljon jokaisessa ottelussa. Tällä menolla Hattersin verkko venyy jatkossakin 2+ kertaa per matsi.

Sheffield Weds on tällä hetkellä huomattavasti laadukkaampi joukkue. Lutonin puolustuksella on luvassa taas kiireinen ilta, ja joukkueen xG-statistiikka lupaa todella vaikeaa vieraspeliä. Sheffield Weds voittaa matsin lähes kuusi kertaa kymmenestä, joten in 1,95 kerroin maistuu erinomaisesti!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *