Texas-Los Angeles Yli 11.5

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

Texas Rangers-Los Angeles Angels (21:05)

Sekä Texas Rangers että Los Angeles Angels ovat käytännössä menettäneet mahdollisuutensa playoff paikkaan. Joukkueista Rangers on selkeästi alavireisempi voitettuaan vain kolmesti edellisestä kymmenestä ottelustaan (Angels 6/10). Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo 14 kertaa tällä kaudella, joten jäljellä olevat panoksettomat ottelut tuntuvat pakostikin hieman puuduttavilta.

Texas voitti eilisen ottelun jatkoerissä molempien joukkueiden käyttäessä ison osan vaihtosyöttäjistään. Tämä näkyy tämän päivän ottelussa mahdollisesti heikompana suorittamisena bullpenien osalta, mikäli samat miehet joutuvat uudestaan tositoimiin. Angelesin aloitussyöttäjä Jaime Barria ei ole syöttänyt yli viittä vuoropria tällä kaudella ja Rangersin aloittajalle Brock Burkelle ottelu on uran ensimmäinen MLB:ssä, joten hänkään tuskin tulee syöttämään kuin maksimissaan 5-6 vuoroparia. Kun Barrian kausi on ollut varsin mollivoittoinen ja Burke on vielä kysymysmerkki tällä tasolla puoltaa tämä, sekä eilen kovalle käytölle joutuneet bullpenit overin pelaamista.

Pelataan Texas-Los Angeles Yli 11.5 juoksua ilta kertoimella 1,97 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *