Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen Kurri Jari Boko tulee pikku tauolta, mutta jos on lähelläkään normaalia, on se porukan paras hevonen. Ori pystyy voittoon monenlaisella juoksulla, eikä vastus ole nyt aivan kaikista kovinta luokkaa. Hieman ylipelattunakin luotan Veijo Heiskasen ajokin varmaksi. Toinen varma otetaan heti seuraavasta kohteesta. Virin Varpu on voittanut kolme edellistä laukatonta starttiaan. Kuopiossa se piti keulasta muut vaivatta takanaan ja nyt juoksulangalta se lieneetaas keulassa. Siitä se on kyllä kova vastus myös koville takahevosille. Kolmas varma on päätöskohteen V.G. Voitto. Ori on hallinnut mielin määrin lähtöjään samoja vastustajia vastaan. V. G.Voitto on kierroksen todennäköisin voittaja.

Kolmannenkohteen rastiminen aloitetaan Credit To Lovesta. Se pystynee torjumaan alussa keulasooloillaan vakuuttaneen Ithinkiama Geniuksen. Nämä ovat lähdön ykkösmerkit. Celsius Evo ja Zogo Match ovat molemmat kunnossa ja hyvillä paikoilla. Yllättäjä mukaa Pope(2%), joka nopeana avaajana voi saada paikan johtavan takaa. Jyväskylän open strechillä paikka johtavan takana on mitä mainioin.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on Ylivieskassa loisto esityksen tehnyt Kitzune G.G. Kuolemanpaikalta eleettömän voittoon lipunut tamma on aivan kanuuna kunnossa. Isabel B.R. on hevosena ihan riittävä tähän porukkaan ja juoksulanganlta se voi saada paikan yllättävänkin läheltä kärkeä. Perusmatkaltamukaan Roseland ja Lady Rock, joista jompikumpi juoksee keulassa. Yllättäjänä mukaan kovaa loppua kirivä Janis Joblin Boko(4%).

Viideskohde pelataan viidellä merkillä. Chasing Highs olisi keulaan päästessään paha ohitettava muille. Bribes pyrkii johtavan kantaan, mistä olisi lyhyellä kirillä vvaarallinen. Picardie ja Winners Lane(4%) lähtevät kovaa ja saavat reissun aivan kärjen tuntumassa. Ylivauhdin varalle takarivistä mukaan lapulle Sunrise Valkyria.

Kuudeskohde revitetään. Hallitseva ravikuningatar Suven Sametti palaa kuningatarkilpailun jälkeen radoille. Hulluduunari ja Liisan Tulilintu mielivät molemmat keulaan ja ovat lähdön parhaimmistoa. Piskon Puota oli Ylivieskassa mainio ykkönen pitkällä kirillä takapareista. Lakan Leija oli kaikilla kuningatarkilpailun osamatkoilla kolmen sakissa, mutta lähtöpaikka on surkein mahdollinen. Yllättäjiä mukaan hyviltä paikoilta N.P. Liitotähti (4%) ja pätkänopea Taksvenla(2%).

Lähtö1: 5

Lähtö2: 6

Lähtö3: 2,3,4,5 6

Lähtö4: 1,6,8,9,13

Lähtö5: 1,3,4,5,11

Lähtö6: 1,2,3,4,5,6,12

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 43,75e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *