Soton-Bournemouth O2.5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nostamme perjantain futistarjonnasta esiin yhden kohteen Ranskasta ja yhden kohteen Valioliigasta. Molemmista löytyy mukava value.

Ligue 1: Strasbourg-Nantes (klo 21:45)

Strasbourg nousi Ranskan ylimmälle sarjatasolle kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen sesonki sujui putoamistaistelussa, mutta viime kaudella joukkue yllätti kaikki keskikastin sijoituksella. Strasbourgin meno hyytyi selvästi kevään kierroksilla, mikä on yleensä huono merkki.

Tämä kausi onkin edennyt samaan tahtiin, eli Strasbourg on viiden kierroksen jälkeen yhä voitoitta. Joukkue on taistellut kohtalaisen hyvin ja pitänyt marginaalit pieninä, mutta ongelmia löytyy tällä hetkellä molemmista päistä kenttää.

Strasbourg kuuluu pelivoimaltaan sijojen 15-18 välimaastoon.

Vierailija Nantes nousi pääsarjaan kaudelle 2013-2014, ja joukkue on ollut siitä lähtien hyvin tasainen keskikastin suorittaja. Nantesin rahkeet eivät riitä uhkaamaan Eurocup-sijoituksia, mutta samaan aikaan putoamispeikko on pidetty hyvin loitolla.

Tämä syksy on alkanut Nantesin osalta mukavasti. Moni on yllättynyt joukkueen tuloksista, sillä saldona on toistaiseksi 3-1-1 ja jaettu sarjan kakkospaikka.

Nantesin ainoa tappio tuli heti avauspelissä kivikovan Lillen vieraana. Joukkue pelasi jo tuolloin hyvin ja olisi ansainnut pisteen. Tämän jälkeen Nantes on voittanut xG:n selvällä marginaalilla kaikissa pelaamissaan otteluissa, eli ansainnut täysin saamansa pisteet.

Joukkueen puolustus on ollut erityisen vahva. Neljän edellisen ottelun saldona on vain yksi päästetty maali, ja vastustajat ovat jääneet myös xG:n valossa hyvin mataliin lukuihin. Nantesin puolustus pitää vastustajat tehokkaasti pois maalipaikoilta.

Arvostamme tällä hetkellä Nantesia hieman vedonlyöntimarkkinoita enemmän. Joukkue on pelivoimaltaan selkeästi jopa kahdeksan parhaan joukossa. Samaan aikaan, Strasbourg on monta pykälää heikompi.

Ottelun asetelma on varsin hyvä Nantesin kannalta. Strasbourgin hyökkäys ei tarjoa tällä hetkellä suurta uhkaa, joten laadukas Nantes ansaitsee pienen vierassuosikin aseman. in Nantes DNB kertoimella 2,14 on maistuva betsi.

Valioliiga: Southampton-Bournemouth (klo 22:00)

Valioliigan kuudes ottelukierros potkaistaan käyntiin jo perjantaina mielenkiintoisella keskikastin kamppailulla.

Kotijoukkue Southampton oli pelivihjeenämme viikko sitten, kun joukkue vieraili Sheffield Unitedin kotiluolassa. Saints oli luottamuksen arvoinen ja voitti ottelun 0-1. Suoritus ei ollut todellakaan tuloksen mukainen, ja Sheffield United olisi hyvin voinut voittaa matsin paremmalla viimeistelyllä.

Ennen maaottelutaukoa Southampton pelasi kotitasapelin Manchester Unitedin kanssa, jossa joukkue välttyi myös 1-2 -tappiolta varsin onnekkaasti. Ainoa nollapeli tuli vastustajan punaisen kortin ansiosta.

Pointti on se, että Southamptonin otteluissa on ollut paikkoja huomattavasti useampaan maaliin, kuin parin viime ottelun tulokset kertovat.

Vierailija Bournemouth oli viime kaudella Valioliigan runsasmaalisin joukkue. Cherries viihdytti niin koti- kuin vierasjoukkueiden faneja, sillä sen otteluissa nähtiin keskimäärin 3,32 maalia. Emme usko tämän trendin juuri muuttuvan kuluvalle kaudelle.

Maalien takuumiehenä on hyökkääjä Callum Wilson, joka on tehnyt tai syöttänyt maalin kauden kaikissa otteluissa. Viikko sitten Wilson osui kahdesti, kun Bournemouth kaatoi Evertonin maalein 3-1.

Kauden avauspeli oli Bournemouthin osalta heikko, mutta siinäkin nähtiin kaksi maalia. Sen jälkeen tulokset ovat palanneet tutulle tasolle: 1-2, 1-3, 3-1, 3-1.

Vastaava matsi päättyi viime kaudella lukemiin 3-3. Näin rajuja maalijuhlia tuskin perjantaina nähdään, mutta ottelussa on todella hyvä potentiaali korkeisiin maalilukuihin. in tarjous 1,75 yli 2,5 maalin tulokselle kelpaa vallan mainiosti.

Bornemouth on pelannut kauden 2018/2019 kauden alusta alkaen 20 vierasottelua, joissa yli 2,5 maalin tulokseen on päädytty 15 kertaa. Yksikään ottelu ei ole jäänyt alle kahden maalin lopputulokseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *