KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina kaksi ottelua. Helsingissä vastakkain asettuvat IFK sekä HPK. Tästä ottelusta löytyy maistuva peli-idea!

HIFK avasi sarjan poikkeuksellisesti kolmella vierasottelulla. Helsinkiläiset ottivat voiton jokaisesta pelistä, mutta vasta jatkoajan jälkeen. IFK:n otteissa on ollut paljon hyvää, mutta ajoittain on nähty myös pahoja puolustuspään virheitä.

Hyviä tutkapareja on alkanut jo löytymään. Kangasniemen lisäksi ykköskentällinen on ollut kokonaisuudessaan erittäin vaarallinen. Vaasan reissulla maalissa avasi Ruusu, joten selkeä ykkösvalinta Engren lienee kotiavauksessa takuuvarmasti tolppien välissä.

HPK sijoitettiin ennen sarjan alkua yleisesti sijan 10 tuntumaan tai hieman sen alle. Alku on ollut erittäin lupauksia herättävä, sillä joukkue on ollut taisteleva ja nälkäinen kaikissa otteluissaan. Larmi on tällä hetkellä sarjan kuumin maalivahti.

Materiaali on joka tapauksessa erittäin kapea. Lisäksi puolustuspäästä on edelleen sivussa Lindgren, ja toinen johtava puolustaja Nikkilä on vielä puolikuntoinen. Pakkivajetta paikkaamaan hankittiin slovakki Brejcak, joka on kuitenkin pudonnut pieneen rooliin.

Kerhon esitys Ässiä vastaan oli jälleen erinomainen. Joukkue näytti sitoutuneelta ja nälkäiseltä. Kerhon peli perustuu hyvin pitkälle vahvaan liikeeseen ja kamppailuun – palautumisaika tähän otteluun on kuitenkin lyhyt.

HIFK:lta tuskin puuttuu latausta ensi esiintymisessä kotiyleisön edessä. Perustasossa joukkueilta löytyy runsaasti eroa, eikä rankingiin ole syytä koskea vielä kolmen ottelun perusteella. IFK on iso suosikki ottelun voittajaksi, ja in 1,60 kerroin kelpaa peleihin panossuosituksella 4/10.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!