Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Washington -1,5

KERROIN

1.85
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Miami Marlins-Washington Nationals (02:10)

Washington Nationalsille kolmen ottelun sarja Miami Marlinsin vieraana on elintärkeä taistelussa paikasta Wild Card otteluun, jonka voittaja siis pääsee varsinaisiin pudotuspeleihin. Kun runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen noin kymmenen ottelua, on Washingtonin kanssa mukana taistelussa kahdesta Wild Card paikasta Chicago Cubs ja Milwaukee Brewers, molemmat yhden voiton päässä Washingtonista. Jokainen ottelu ja voitto on siis todella arvokas.

Miamin rekordi tältä kaudelta on National Leaguen heikoin ja koko MLB:n kolmanneksi heikoin. Sekä lyönti- että syöttötilastoja tarkastellessa joukkue on sarjan heikoimpien joukossa. Washingtonin tilastot taas ovat hieman tilastosta riippuen sarjan 5-10 parhaimman joukossa.

Miamilta syötön aloittaa 27 vuoroparin MLB kokemuksella Robert Dugger, jonka tilastot MLB:stä ovat kohtalaisen hyvät mutta tilastot farmista, jossa hänellä on selkeästi enemmän vuoropareja takana, eivät ole mitenkään poikkeuksellisen hyvät. Washingtonin syötön aloittaa 14 vuoden ja 1900 vuoroparin MLB kokemuksen omaava Anibal Sanchez. Sanchezin kausi on ollut tasaisen hyvä ja arviomme onkin, että etu on syötön osalta selkeästi Nationalsin puolella tässä kamppailussa.

Motivaatioetu ja selkeästi laadukkaampi materiaali tekee Washingtonista selkeän suosikin. Tämän hetken markkinalinjoilla valitaan pelikohteeksi tasoitusveto Washington -1,5 juoksua.

Pelataan Washington -1,5 juoksua Unibetilta kertoimella 1,85 (panossuositus 3/5).

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *