Lions +6

KERROIN

1.98
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tämän viikonlopun NFL-pelivalinnat löytyvät sunnuntain alkuillan otteluista. Vedot otetaan handicap-osastolle – toinen suosikille ja toinen altavastaajalle.

Pittsburgh Steelers – Denver Broncos (klo 20:00)

Pittsburghin lähtötilanne kauteen oli sikäli epäselvä, että joukkueen pelinrakentaja Ben Roethlisberger loukkaantui viime kaudella jo kauden alussa ja missasi loppukauden. Tällä kaudella ei nähty harjoituspelejä ollenkaan koronan vuoksi, joten Big Benin pelikunto pitkän tauon jälkeen oli täysi kysymysmerkki.

Viime viikon pelissä Giantsia vastaan Steelers otti vakuuttavan voiton ja Big Ben näytti olevansa kunnossa, joten joukkueen tilanne näyttää nyt oikein hyvältä. Steelersin puolustus oli jo viime kaudella liigan parhaimmistoa, ja nyt kun hyökkäyksen pitäisi myös palata hyvälle tasolle Benin ollessa terveenä, voi joukkueen odottaa jopa haastavan Baltimorea ja Kansas Cityä konferenssin kärkipaikoista.

Denverin tilanne taas on heikompi. Joukkueen vahvuus on ollut puolustuksessa, jonka johdolla se voitti muutama vuosi sitten mestaruudenkin, mutta puolustuksen suunta on ollut alaspäin ja nyt vielä sen suurin tähti Von Miller on sivussa. Hyökkäyspäässä peliä johtaa vasta muutaman pelin viime kaudella startannut Drew Lock, jonka lopullinen taso on vielä arvoitus.

Denver pelasi avauskierroksella näennäisen tasaisen pelin Tennesseetä vastaan, mutta loppunumerot valehtelevat, sillä Tennessee missasi peräti kolme potkumaalia ja yhden lisäpistepotkun. Kentällä tasoero oli huomattavasti selvempi Titansin hyväksi.

Pidän kotijoukkuetta joukkueista huomattavasti laadukkaampana, mutta viime kauden tulosten johdosta markkina taitaa vielä hieman aliarvostaa Steelersiä. Pelivalinta kohteeseen on Pittsburgh -7 Pinnaclen kertoimella 1,95. Arvioni tälle on 55 %.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Green Bay Packers – Detroit Lions (klo 20:00)

Green Bay näytti avauspelissään todella vakuuttavalta kylvettäessään Minnesotaa isän kädestä. Yhden pelin perusteella on kuitenkin vaikea sanoa, kuinka paljon tuosta oli Packersin hyvyyttä ja kuinka paljon Vikingsin heikkoutta. Vikings lähti nimittäin kauteen todella kokemattomalla puolustuksella ja vielä nyt kun koronan vuoksi yhteisharjoitukset ovat olleet vähäisempiä, tuo näkyi taululla todella rumasti. Viime kaudella Packers keräsi jonkin verran paremman voittosaldon kuin mitä peli olisi edellyttänyt, joten hieman skeptinen olen edelleen sen suhteen, että joukkue olisi noin hyvä kuin miltä tulos näytti.

Detroitilla puolestaan meni viime kausi vihkoon pelinrakentaja Matthew Staffordin loukkaantumisen myötä. Loukkaantumiseensa asti Stafford pelasi huippukautta, mutta korvaajat olivat todella heikkoja, jonka myötä tappiot seurasivat toisiaan, vaikka Lions roikkui hyvin peleissä mukana.

Tämän kauden avauspelissä Lions johti Chicagoa jo selvästi, mutta päästi Bearsin kirimään lopussa ohi. Lionsilla oli vielä paikka ottaa voitto, mutta valitettavasti pallo ei pysynyt viime sekunneilla tulokaskeskushyökkääjä D’Andre Swiftin näpeissä ja voitto-TD jäi tekemättä.

Pidän Packersia hieman yliarvostettuna viime kauden saldon ja näyttävän avausvoiton ansiosta ja Lionsia jonkin verran aliarvostettuna. Lionsin tiukkojen pelien häviäminen kerta toisensa jälkeen on toki huolestuttava trendi, mutta tasoitusvedossa myös niukka tappio tuo täytettä pelitilille. Pelivalinta on Detroit +6 Pinnaclen kertoimella 1,98. Arvioni vedolle on 54 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *