KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 20.9

Steelers – Nokian KrP

Salibandyliigassa väännetään tänään pisteistä hämeenlinnalaisen Steelersin sekä Nokian KrP:n välillä. Ottelu käyntiin Elenia Areenalla klo 18.30!

Steelers aloitti kauden odotetusti voitolla, kaataen KooVeen vieraissa 2-6 lukemin. Kivenkova ykkösnyrkki oli tamperelaisille liikaa Ville Lastikan (3+0) ja Nico Jonaesonin (0+3) johdolla. Suurin kiitos täydestä pistepotista kuulunee kuitenkin maalivahti Santtu Pohjoselle, joka esiintyi ensimmäistä kertaa teräspaidassa todella vakuuttavasti. Pelillisesti Petri Kemppaisen miehistö esiintyi varsin nousujohteisesti ja alkukangistelun jälkeen peli näytti vihdoin rennolta. Tämän iltaiseen kotiavaukseen Steelers lähtee täysin samalla kokoonpanolla kuin mitä se sunnuntain avausottelussa oli.

Nokian KrP koki avauskierroksella shokkitappion, kun liigan hännille rankattu Welhot nappasi täyden pistepotin Raholasta mukaansa maali-iloittelun jälkeen luvuin 8-9. KrP oli ottelussa selkeästi enemmän pallolla mutta hyvän alun jälkeen Welhot vei toisen erän nimiinsä peräti 1-6, eikä näätälauma tästä enää toipunut. Viime kausina dominounut näätäykkönen Johanssonin johdolla jäi heille vaatimattomaan kolmeen maaliin, huippuvärväys Joona Rantalan iskisessä kakkosen keskellä huimat 5 (2+3) tehopistettä. Maalilla Arvid Vonk oli helisemässä, eikä toista samanlaista ”hanat auki” iltaa toivota nokialaisleirissä. KrP saa näätäpaidassa debytoivan Joonatan Kovasen illalla pelille, muuten kokoonpano pysyy samana ja ainoastaan ensimmäisenkin pelin missannut Valtteri Viitakoski on rosterista poissa.

Steelers sai kaudelle hyvän startin, mutta KrP tulee vastaan juuri ikävään aikaan, sillä toista tappiota häntäpäähän arvioidulle joukkueelle ei nokialaisilla ole varaa kärsiä. KrP on joukkueista selkeästi parempi ja Steelers on vuosien saatossa toiminut näädille melkoisena pisteautomaattina. Steelers pystyy ykköskenttänsä turvin varmasti roikkumaan pelissä mukana, mutta ärsytetty vierasjoukkue vie pisteet mukanaan noin 64% todennäköisyydellä, jolloin in kärkikerroin kelpuutetaan illan kupongille mukaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 20.9

Steelers-Nokian KrP

Nokian KrP @1,65 panos 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!