Burnley +0.5

KERROIN

2.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan toinen kierros jatkuu sunnuntaina neljällä ottelulla. Ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu on tietysti Chelsean ja Liverpoolin kohtaaminen.

Chelsea-Liverpool (klo 18:30)

Kotijoukkue Chelsea lähtee sunnuntain huippumatsiin hyvällä fiiliksellä. Blues avasi kauden 2020/2021 maanantaina Brighton vieraana voitollisesti. Chelsea ei kyllä vakuuttanut missään vaiheessa, mutta voitti silti varsin reilulla marginaalilla 1-3 FT.

Frank Lampardin joukot olivat ehdottomasti viime kauden positiivinen yllätys. Kokematon manageri, nuorien sisäänajo ja UEFA:n siirtobänni eivät estäneet Chelseaa sijoittumasta Unitedin kanssa tasapisteillä kolmanneksi. Se oli tällä materiaalilla aivan maksimisuoritus.

Nyt Chelsea on vahvistunut merkittävästi etenkin hyökkäyspäässä. Timo Werner, Hakim Ziyeh ja Kai Havertz tuovat hurjasti uusia vaihtoehtoja hyökkäykseen. Ziyeh ei ole vielä pelikuntoinen, ja Werner on myös epävarma Liverpool-matsiin. Lampardilla on kuitenkin paljon tulivoimaa myös penkillä.

Liverpoolin avausottelusta ei tilanteita puuttunut. Kloppin miehistö kohtasi yllättäjäksi arvioidun Leedsin ja viittä vaille pudotti kaksi pistettä ennakkoluulottomasti esiintynyttä sarjanousijaa vastaan. Lopulta Salah ratkaisi ansaitun voiton (4-3) viime minuuttien rankkarilla.

Moni analyytikko ennustaa Liverpoolille nyt ns. välikautta. Joukkue on voittanut Mestarien liigan ja Valioliigan kahden viime kauden aikana. Lisäksi Valioliigassa on ylisuoritettu, eikä kapeaa materiaalia ole vahvistettu oikeastaan yhtään. Pool voi joutua tiukoille Chelsean ja Man Unitedin kanssa.

Vastakkain on lähtökohtaisesti kaksi todella runsasmaalista joukkuetta. Molemmat saivat maalihanat myös auki sarjan avausotteluissa, eikä kummankaan puolustus vakuuttanut. Maaliodotus on tässä matsissa todella korkealla. Edellinen kohtaaminen päättyi Anfieldilla ikimuistoisesti maalein 5-3 FT.

Betsataan yli 3,5 maalia in 2,50 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %. Voit myös pelata muita totals-linjoja (2,5 tai 3,0 maalia) sekä esimerkiksi BTTS-vaihtoehtoa. Handicapeissa on pikku value Chelsean suorassa voitossa sekä Chelsea DNB -pelimuodossa.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Leicester-Burnley (klo 21:00)

Kotijoukkue Leicester sai pistetilinsä auki vakuuttavalla tavalla sarjakauden avauksessa. Ketut kohtasivat Valioliigaan palanneen WBA:n vieraskentällä, ja ykköstykki Jamie Vardy johdatti Leicesterin 0-3 voittoon kahdella maalillaan.

Leicesterille jäi viime kaudesta hampaankoloon taatusti enemmän kuin millekään muulle joukkueelle. Upeaa työtä tehnyt Brendan Rodgers oli johdattamassa Ketut jo varman tuntuiseen top 4 -sijoitukseen, mutta Leicesterin tahti hyytyi pahasti kevään ja kesän kierroksilla.

Lopulta Leicester hävisi tärkeän Mestarien liigan paikan Manchester Unitedille päätösottelussa. Käytännössä seura pelasi kalenterivuoden 2020 keskikastin tahtiin. Uuteen kauteen Leicester lähtee pitkälti saman vahvuisena kuin edelliseen.

Burnley yllätti taas kerran asiantuntijat sijoittumalla upeasti kympin sakkiin. Clarets menestyi tutulla reseptillä, eli kovalla tiimityöllä, puolustamisella sekä maalipaikkojen tehokkaalla hyväksikäytöllä. Joukkueen trendi on täysin päin vastainen kuin Leicesterin: 8-6-2 edelliset 16 liigaottelua.

Clarets ei pelannut avausviikolla lainkaan. Joukkue haki pelituntumaa Liigacupin puolelta, jossa tuloksena oli 1-1 -tasapeli Sheffiled Unitedia vastaan. Burnley säästeli noin puolta avainpelaajistaan cup-matsissa.

Vedonlyöntimarkkina aliarvostaa tälläkin kaudella Burnleyn pelivoimaa. Joukkue ei ole perustasoltaan paljon Leicesteriä perässä. Kettuja ei kannata yliarvioida hienon loppusijoituksen mukaan, sillä pelin taso on ollut laskussa jo kalenterivuoden.

Betsaamme Burnley +0,5 maalin tasoituksella n 2,45 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 %. Myös aasialainen +1 maalin tasoitus on erinomainen ja osuva vaihtoehto, sillä ottelun maaliodotus jää varsin matalaksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *