Zverev

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen neljännen kierroksen ottelussa kohtaavat Saksan Zverev sekä Kanadan kovasyöttöinen Raonic. Mielestäni match-up puoltaa selkeästi Zvereviä. Siinä missä Raonic on ottelussa pääosin syöttönsä varassa, kykenee Zverev rytmittämään peliä monipuolisesti molemmilta puolilta. Raonic on toki ollut varsin hyvä turnauksessa tähän asti, mutta nyt haaste nousee useamman pykälän kertaheitolla.

Raonicin syöttö kuitenkin pitää ottelun varsin pienimarginaalisena. Zverevillä on kuitenkin iso etu palautuspuolella, mikä korostuu erityisesti tämän kaltaisessa ottelussa. Hän kykenee laittamaan Raonicille todella isoa painetta tie-breakien ollessa tiukkoja, mikä tulee näkymään ottelussa. Todennäköisesti Zverev voittaakin ottelun kolmessa tai neljässä tasaisessa erässä. Ottelun avain tulee olemaan se, kuinka iso osa palloralleista pelataan Raonicin rystyn kautta. Mikäli Raonic kykenee pitämään pisteet kämmenvoittoisina ja lyhyinä, on hänellä erinomainen mahdollisuus. Muussa tapauksessa Zverev tulee ottelun myös voittamaan.

Pelataan Zverevin suora voitto ilta kertoimella 1,79 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!