Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Brooklyn -3

KERROIN

1.9
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Cleveland Cavaliers-Chicago Bulls (klo 20:00)
Sarjan kahden heikoimman joukkueen kohtaamisessa ei pelillisesti ole odotettavissa taktisia hienouksia. Joukkueiden motivaatiotaso on myös kysymysmerkki, koska kummankin joukkueen loppukausi menee kesälomia odotellessa. Toki monella pelaajalla on varmasti paljon pelissä, koska kyseessä on myös ensi vuoden pelipaikka NBA:ssa.

Joukkueet ovat tehneet vähiten- ja kolmanneksi vähiten pisteitä per ottelu ja peli-ideana onkin pelata alle 213.5 pistettä. Arvio ei tietenkään perustu pelkästään tehtyjen pisteiden keskiarvoon, vaan kokonaisarvo muodostuu monesta eri osatekijästä. Ottelun odotettu tulos on Cleveland 105-Chicago 106.

Pelataan Alle 213.5 pistettä Coolbetilta kertoimella 1,92 (panossuositus 2/5).

 

Brooklyn Nets-Sacramento Kings (klo 22:30)

Ennen kauden alkua kummankaan joukkueen ei povattu olevan lähelläkään pudotuspelipaikkaa mutta niin vain kun sarjaa on pelattu reilusti yli puolet, roikkuvat molemmat joukkueet playoff-viivan tuntumassa.

Brooklyn on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän ja päihitti viime viikolla mm. Houstonin ja Bostonin. Myös Sacramentolla on hyvä viikko takanaan, vaikkakin joukkueella olikin ehkä aavistuksen helpompi otteluohjelma.

Vahvasti pelaajatilastoihin nojaavan arviomme mukaan Brooklyn on kotiedun ja lepoedun turvin noin yhdeksän pisteen suosikki ottelussa, joka on selkeästi markkinalinjasta poikkeava arvio.

Pelataan Brooklyn -3 ComeOnilta kertoimella 1,90 (panossuositus 5/5).

 

Boston Celtics-Miami Heat (klo 01:00)

Boston lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta markkina hinnoittelee mielestämme ottelun tasoitusta hieman väärin. Markkinalinja on tällä hetkellä Boston -8, kun mielestämme ”oikeampi” linja on kuuden pisteen tuntumassa. Näin ollen peli-ideana on Miami +8 pistettä.

Bostonille ottelu on viides viikon sisään ja Miamille vastaavasti neljäs. Tällä luulisi olevan ainakin pieni etu Miamille varsinkin ottelun loppupuolella. Mikäli ottelu on ratkennut Boston todennäköisesti lepuuttaa avainpelaajiaan, ja pelaa muutenkin säästellen viimeisen neljänneksen lopun. Tämä puoltaa Miamin pelaamista tasoituksella +8 pistettä.

Pelataan Miami +8 Coolbetilta kertoimella 1,92 (panossuositus 2/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!