Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Varmoja on vaikealle ja tasaiselle kierrokselle vaikea löytää. Kolmannessa kohteessa luotamme huippukuntoon kohonneeseen Elaniin. Ruunalla on taulu täynnä voittoja. Muiden kunnioitus lienee sitä luokkaa, että halutessaan Antti Teivainen voi reissuttaa Elanin keulapaikalle asti. Selästä Elan on ehkä jopa parempi, eli hyvä paikka parijonostakin käy vallan mainiosti. Toinen varma on päätöskohteen huippukuntoon noussut Jakob K.Boko. Seinäjoella se voitti oikein tyylikkäästi kuolemanpaikalta. Nyt se saanee keulapaikan, kun monelle valjakolle kelpaisi mainiosti sen selkä eteen. Mikäli varmistella haluaa, on Kiikku’s Trooper riittävä hevonen tähän, joskin lähtöpaikka antaa valtavan tasoituksen suosikille. Myös Hila’s Elton (9%) voi sopivalla selkäjuoksulla yllättää.

Avauskohde pelataan kolmella merkillä. Thai Greenwich oli Suomen debyytissään oikein hyvä voittaja suoraan tauolta. Mikäli startti vei eteenpäin, voi se parantaa tähän vielä paljonkin. Claude P.Hill voitti mailin Mikkelissä tykkikirillä ja kuuluu joka lapulle. Viimevuoden voitokkainta hevosta, All Star Mintiä ei voi millään jättää lapulta pois.

Toisen kohteen suureksi suosikiksi on noussut MAS Flash. Ruuna voitti kauden avauksensa hyvään tyyliin pitkällä, lähes kierroksen kirillä. Otetaan suosikille kuitenkin varmistuksia. William Way on hevosena lähdön parhaimmistoa ja sai tauon jälkeen startin alle Porissa. Gliding Star (7%) menee matkan (2640m) ja se lopetti viime kautensa voittoon. Ikävästä lähtöpaikasta kärsivä Stonetastic (4%) osaa kiertää, jos vain ravaa. Hold Me Cloud (1%) otetaan hyvältä paikalta potin räjäyttäjäksi.

Neljäs lähtö on aina kinkkinen tammadivisioonan karsinta. Kiikku’s Cashier on pelattu niukaksi suosikiksi, mutta harvoin voittava tamma jää vihjerivin ulkopuolelle riskilläkin. Credit To Easy pilasi Porissa laukkaan, mutta voitti sitä ennen Turussa. Condesa (10%) tarvitsee 11-radalta hiukan tuuriakin, mutta kirii sopivan juoksun päätteeksi tosi kovaa viimeiset sadat metrit. Bean Fighter (3%) on avian unohdettu, vaikka pärjää näissä lähdöissä usein. Jukka Torvinen ladannee 8-radalta kaiken lähtöön ja Bean Fighter voikin nopeana avaajana saada juoksupaikan ihan kärjen läheltä. vain 2% pelattu Let Her Go vielä mukaan lapulle.

Viidennessä kohteessa tulee todennäköisesti tulinen kiihdytys, kun koko eturivi on täynnä kovia avaajia. Lapulle Knows Best ykkösradalta ja loput takaa. Hierro Boko on aivan karmeassa kunnossa ja voittaa jatkuvasti. Se on nytkin kovan kiihdytyksen jälkeen suosikki kirimään muista ohi maalisuoralla. Payet oli tauon jälkeen hyvä Mikkelissä ja voi parantaa tähän paljonkin. Grainfield Aiden tulee pikku paussilta, mutta ei lähdön parasta hevosta voi jättää lapulta vain 5% pelattuna. Quite A Lover (6%) jatkaa kunnossa ja on jatkuvasti voittokamppailussa mukana.

Kinkkinen kuudes kohde koitetaan selvittää kolmella merkillä. Viulan Voitto menestyy tässäkin varmasti jos vain ravaa. Hurman Viesker on hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta oli liki vuoden pois radoilta. Nyt sillä on kaksi starttia alla. Villivisa on napannut kaksi voittoa putkeen, mutta nyt kierrettävää riittää takamatkan takarivistä. Jos kukkaro kestää, kannattaa tähän kohteeseen pelata paljon merkkejä.

Lähtö1: 3,4,9

Lähtö2: 2,4,9,10,12

Lähtö3: 7

Lähtö4: 6,8,9,11

Lähtö5: 1,7,9,10,11

Lähtö6: 6,10,15

Lähtö7: 4 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *