Sheff Utd-Man City U3

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan ti-to harvinainen viikkokierros. Löysimme tiistain tarjonnasta pari erinomaista totals-betsiä.

Bournemouth-Brighton (klo 21:30)

Kotijoukkue Bournemouthin ankea kausi muuttui pykälää pahemmaksi viime lauantaina, kun Cherries hävisi jumbofinaalin Norwichin vieraana maalein 1-0. Kyseessä oli yksi naula lisää joukkueen arkkuun ja karmivaan saldoon.

Bournemouth on pelannut nyt 12 liigaottelua peräkkäin saldolla 1-1-10. Pahin ongelma on hyökkäyspäässä, mistä nähtiin taas hyvä esimerkki lauantaina. Bournemouth jäi taas kerran maaleitta, mikä oli jo neljäs ottelu putkeen.

Cherries on tehnyt kuudessa viimeisessä ottelussa vain yhden maalin ja jäänyt yhdeksästä viime ottelusta nollille huikeat seitsemän kertaa.

Vierasjoukkue Brightonin vuosi jatkui viime lauantaina yhä voitoitta. Seagulls kohtasi Aston Villan kotonaan, mikä piti olla ennakkoon selkeä kolmen pisteen paikka. Ottelu päättyi lopulta 1-1 ja täysin ansaitusti. Brightonin hyökkäys petti taas kerran eikä saanut luotua riittävästi uhkaa vastustajan maalille.

Tätä ennen joukkue hävisi Evertonin vieraana 1-0 ja loi myös xG:tä erittäin vähän. Brighton on voittanut edellisen kahdeksan ottelun aikana vain Bournemouthin, kun joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran joulukuun lopulla.

Vaikka Brighton onkin muuttunut pelaavampaan suuntaan, se on kokonaisuutena varsin vähämaalinen joukkue. Seitsemästä edellisestä liigaottelusta vain yksi on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen. Joukkueesta puuttuvat nyt selkeät maalintekijät.

Jatketaan viime lauantain tapaan Bournemouthin under-betseillä, kun markkinoilta saa jatkuvasti niin hyviä kertoimia. Peleihin siis alle 2,5 maalia in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59%.

Sheffield United-Manchester City (klo 21:30)

Sheffield United jatkoi viime lauantaina hyviä vierasotteluitaan ja puristi 1-1 -tasapelin Arsenalin kotiluolasta. Matsi meni käsikirjoituksen mukaan, sillä vihjasimme Vakiossa X2 ja betsivihjeiden puolella alle 2,5 maalia.

Kyseinen lopputulos ei todellakaan ollut yllätys. Sheffield on päästänyt Liverpoolin jälkeen vähiten maaleja – vain 22 kappaletta 23 otteluun. Joukkueen takalinjat ovat pitäneet erinomaisesti sekä kotona että vieraissa.

Vaikka Sheffield United onkin pärjännyt poikkeuksellisen hyvin, lopputulokset eivät ole tulleet tuurilla. Blades oli esimerkiksi xG:n valossa aivan tasavahva joukkue myös Arsenalin vieraana. United pelaa huikeaa kautta ja ansaitsee pisteensä.

Vierasjoukkue Manchester City hukkasi puolestaan kaksi pistettä Crystal Palacen isäntä. City munasi 2-1 voiton 2-2 -tasapeliksi 90. minuutin maalilla. Kyseessä oli harvinainen lipsahdus, sillä Guardiolan joukot ovat olleet viime aikoina erinomaisessa vireessä.

Cityllä on Palace-tasurin jälkeenkin mukava 8-1-1 saldo kymmenestä edellisestä ottelusta. Tämä ei tietysti riitä mihinkään Valioliigan puolella, jossa Liverpoolin etumatka vain kasvaa joka kuukausi. Tämän kymmenen ottelun aikana City on päästänyt max yhden maalin 8/10 ottelusta. Oikea lopputulos Palacea vastaankin olisi ollut 2-0.

Under-betsit ovat olleet todella tuottoisia Sheffield Unitedin matseissa koko kauden. Peräti 18/23 otteluista on alle 2,5 maalin tuloksia ja alle 3,0 maalin betsi olisi mennyt väärin vain kahdesti koko kaudella.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Manchesterissa kolmisen viikkoa sitten 2-0 FT. Maalit ovat jäälleen tiukassa, joten U3,0 betsi maistuu erinomaisesti. Pelataan se in 1,89 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *