Yli 22,5 peliä

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen naisten neljännen kierroksen huippukamppailussa kohtaavat nousukuntoinen Muguruza sekä Tshekin Pliskova. Kumpikin pelaajista on esittänyt vahvaa nousukuntoa viime aikoina. Muguruza on alkanut päästä pikku hiljaa takaisin parin vuoden takaiseen vireeseensä. Kumpikin pelaajista luottaa vahvaan voimapeliin, eikä turhan pitkiä palloralleja tulla näkemään. Muguruza liikkuu kentällä vastustajaansa ketterämmin, mutta toisaalta Pliskovan etuja ovat vahva syöttö sekä aavistuksen suoraviivaisempi peli-identiteetti.

Kumpikin pelaajista tykkää rytmittää peliä yläkierrepommituksen kautta, eikä sen ihmeempää slice-kikkailua tulla juuri näkemään. Omat syötöt pidetään varsin kovalla prosentilla, joka puoltaa erittäin tasaista ottelua. Onkin vaikea lähteä sanomaan, kummalla pelaajista on etu tässä match-upissa. Muguruzan vire on vielä aavistuksen kysymysmerkki viime kauden heikkojen otteiden jäljiltä, joten lähdetään hakemaan pelivihjeessä Yli 22,5 peliä-vaihtoehtoa. Kolmieräinen ottelu on erittäin lähellä.

Pelataan Yli 22,5 peliä ilta kertoimella 2,02 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!