KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan kauden 8. sarjakierrosta. Loistavasti kauden aloittanut Hertha saa sunnuntaina vastaansa heikon Freiburgin.

Kotijoukkue Hertha Berlin on yksi kuluneen Bundesliigakauden positiivisista yllätyksistä. Hertha on yleisesti ottaen järkibetsarin suosikkijoukkue, sillä berliiniläiset sijoittuvat kausi toisensa jälkeen ennakoitua korkeammalle. Tällä hetkellä Hertha on peräti viidentenä, ja joukkue on napannut syksyn aikana kovia päänahkoja.

Hertha on kärsinyt toistaiseksi vasta yhden tappion. Se tuli kolme kierrosta sitten Bremenin vieraana maalein 3-1. Kotikentällä joukkue on voittanut kaikki ottelut komealla maalierolla 7-2. Tämä siitäkin huolimatta, että vastassa on ollut laatujoukkueita kuten Mönchengaldbach ja FC Bayern.

Berliiniläisryhmä on selvittänyt myös vieraskentällä Schalken ja Wolfsburgin kohtaamisen ilman tappiota.

Freiburg on ollut viimeisen vuoden ajan yksi Bundesliigan heikoimmista joukkueista. Viime kevät oli tuskaista aikaa, sillä Freiburg hävisi peräti 7 viimeisestä 9 ottelustaan ja vältti putoamisen vain kolmen pisteen erolla.

Alkukauden perusteella Freiburgin paikka on edelleen viiden heikoimman joukossa. Saldona on vasta kaksi voittoa, joista toinen on kotona kriisijoukkue Schalkesta. Vierasotteluissa Freiburgin reppuun on tehty kahdeksan maalia kolmen matsin aikana.

Hertha on kaatanut kotonaan ansaitusti jo Bayern Munchenin, ja joukkueen itseluottamus on todella korkealla. Berliiniläiset ovat päästäneet Mainzin jälkeen vähiten maaleja, ja peli kulkee. Freiburg on pari luokkaa heikompi joukkue, jolla on lisäksi kokoonpano-ongelmia. Ykköskärki Nils Petersen on todennäköisesti sivussa, ja kakkoskärki Florian Niederlechner on ulkona vähintään kuukauden.

Nostetaan kupongille lta kotivoitto kertoimella 1,86 (todennäköisyysarvio 59%). Herthan hyvä kausi saa mitä todennäköisimmin jatkoa varsin keskinkertaista Freiburgia vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!