KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain Serie A -kierros huipentuu yhteen kauden odotetuimmista otteluista. Kyseessä on Milanon kuuma paikallispeli, joka tunnetaan myös nimellä Derby della Madonnina.

Inter valmistautuu derbyyn hyvistä lähtökohdista. Joukkue on sarjassa kolmantena Juventuksen ja Napolin perässä, mikä on melko tarkkaan maksimisuoritus Interille. Kauteen mahtuu kaksi tappiota, jotka on kärsitty yllättäen Sassuolon vieraana sekä Parman isäntänä maalein 0-1.

Inter kaatoi ennen maaottelutaukoa SPAL:n vieraissa maalein 1-2. Edellisessä kotiottelussa se nujersi Cagliarin helposti 2-0, ja takana on kokonaisuutena neljä voittoa putkeen. Inter pelaa tällä kaudella myös Mestarien liigassa, ja eurokenttien saldona on kaksi voittoa.

”Vierasjoukkue” Milan on hävinnyt vasta yhden ottelun, mutta saldoa rasittavat lukuisat tasapelit. Rossonerin ainoa tappio on kauden avauskierroksella Napolin vieraana maalein 3-2. Joukkue esiintyy myös Eurooppa-liigassa, jossa saldona on voitot F91 Dudelangesta 0-1 ja Olympiakosista maalein 3-1.

Milanin kausi on ollut tähän asti poikkeuksellisen runsasmaalinen. Otteluissa on nähty huikeat 3,57 maalia per ottelu, ja tilastojen takana on myös todella paljon luotuja maalipaikkoja. Milanin otteluiden xG-lukemat ovat myös 3,25 maalia per ottelu. Tämän lisäksi kaikissa peleissä on tehty maaleja kentän molempiin päihin.

Ottelu pelataan legendaarisella San Sirolla, joka on sekä Interin että Milanin kotistadion. Derby della Madonnina on siten ottelu ilman minkäänlaista kotietua.

Paras peli-idea on ehdottomasti yli 2,5 maalia. Suurin syypää tähän on tietysti Milan, jonka otteluissa sattuu ja tapahtuu koko ajan. Lisäksi Rossonerilla on pieniä kokoonpano-ongelmia puolustuspäässä. Inter on ollut tuloksien mukaan todella ”under”-joukkue, mutta todellisuudessa se on luonut paikkoja nähtyä enemmän. Interin xG-lukemat kertovat siitä, että maalintekopotentiaalia löytyy.

Edelliset Serie A -kohtaamiset ovat joukkueiden välillä 0-0, 3-2, 2-2, 2-2, 3-0. Milan ei ole pitänyt nollaa vielä yhtään kertaa tällä kaudella, ja tuskin tekee niin tässäkään ottelussa.

in 1,89 kerroin yli 2,5 -maalin vedolle maistuu. Molemmat joukkueet tekevät maalin -vetomuodossa on tarjolla niin matalia kertoimia (1,70), että siihen ei kannata koskea.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!