Pelivihje,ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylässä ravataan erittäin vaikeasti veikattavat 75-ravit. Ensimmäinen varma on viidennen kohteen Skyfall Shine. Huippukuntoinen ruuna paineli Jokimaa tekee tähtiä-finaalissa keulasta uuden ennätyksensä 12,9a ja nappasi vakuuttavan voiton. Lähtö on nyt todella kova, mutta kolmentoista pintaan kun keulasta pistelee niin paha on kenenkään ohi tulla. Kuudennesta kohteesta napataan varmaksi Suven Sametti. Pahin haastaja on Ciiran Tähti, mutta mielestäni Suven Sametti on hevosena tähän ylikylä.

Ensimmäinen lähtö on todella tasainen. Imakeituptothesky veti viime lauantaina keulasta maaliin saakka keskipitkällä matkalla. Jyväskylässä selkäjuoksukin kelpaa kun maalisuoralla aukeaa ohituskaista myös nolla-radalta. Arctic Emma, Arctic Dessert ja rutinoitunut First Class Lady ovat maltillisesti pelattuina hyviä ylläreitä. Kaikkiaan pelataan kuudella merkillä.

Memphis Minnie lienee toisen lähdön ensimmäinen keulahevonen ja siittä lähellä 6,6% pelattuna. Porukan kovimmat hevoset Selah ja Kitzune G.G. kärsivät volttilähdössä takarivin huonoista lähtöpaikoista. Pelataan lähtö viidellä merkillä.

Kolmannessa lähdössä kansanvarma Don Williams varmistetaan Thai Profitilla. Don Williams on aiheesta suosikki mutta 15valjakon kiertäminen ei ole sillekkään itsestään selvyys. Matkalle tulee mutkia mikäli edestä muutkin nostelevat kolmannelle, kun Don Williamsilla lähdetään kiertämään.

Neljännessä lähdössä Vuoran Suvetar on ollut vakuuttava jo pitkään. Varmistetaan Liinan Liekillä ja lapulle vielä takamatkan kovat. Metsärinteen Valta ja Hulluduunari.

Viimeisen lähdön ideamerkki on Faste Viking 8%, joka pääsee ensimmäisenä keulaan ja saa siittä valita taktiikkansa. Koverin26% selkä voisi kelvata. Tuviker tulee aina rehdisti maaliin asti, eikä luovuta koskaan. Myös Morison on mahdollinen menstyjä, mikäli selvittää 1-radan ilman pussitusta ja pysyy ravilla.

Lähtö1: 1,2,3,4,5,7

Lähtö2: 2,5,9,10,12

Lähtö3: 9,16

Lähtö4: 3,7,12,13

Lähtö5: 2

Lähtö6: 7

Lähtö7: 1,3,5,8 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *