LASB -2,5

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

LASB-Jymy (klo 17.00)

Lasb on ollut alkupuoliskon suurimpia yllättäjiä ja kesän siirtomarkkinoilla jopa heikentynyt joukkue on osoittanut meidänkin kausiennakossa rustatut arviot vääriksi. Kolmestatoista ottelusta oranssipaidat ovat napanneet peräti kahdeksan voittoa ja nollan pisteen otteluitakin on kiertnyt vain kolme kappaletta. Viimeisestä viidestä kamppailusta Lasb on raapinut ainoastaan yhden voiton mutta kieltämättä otteluohjelmakin on ollut erittäin vaikea. Viime ottelussa OLS piti lahtelaisia 20 minuuttia täysin pilkkanaan mutta ryhtiliike Kalle Tyrkkään suojateilta oli terävä ja näin ollen kolme pistettä matkasi jälleen Lahteen loppulukemin 7-9. Lasb on peli-identiteetiltään hyvin kontrolloiva ja puolustussuuntaan joukkue on lähes aina ollut sarjan kärkipäätä. Tällä kaudella tuska hyökkäyspäässäkin on vihdoin helpottanut ja onnistumiset ovat kasvattaneet yksilöiden itseluottamusta huimasti. Santtu Pohjonen on tolppien välissä väkevä perusta koko joukkueelle ja hyvin suurella todennäköisyydellä saa starttivuoron myös illan ottelussa.

Me nostimme sarjanousija Jymyn jo kausiennakossammekin selkeästi yliarvostetuksi ja pikkuhiljaa lakeuksien kakkosryhmä alkaa saada oikeaa hintalappua myös markkinan toimesta. Joukkueen ainoa voitto irtosi noin kuukausi takaperin erittäin heikosti pelanneesta OLS:sta ja viime aikoina kyyti on ollut melko kylmää. Viimeisessä viidessä ottelussa on tullut jokaisessa tukkaan, maalieron ollessa 18-47 ja myös sarjaporrasta alempana operoiva Porin Karhut kaatoi nurmolaiset Suomen Cupin-ottelussa 7-4. Kahdessa viimeisessä SPV sekä KrP ovat pitäneet sarjanousijaa täysin pilkkanaan ja pelillisesti Jymy on ollut täysin hukassa. Maalinsuulla kaksikko Mutka-Hannula on sarjan heikoin kaksikko, joskin miehet ovat jossainmäärin joukkueen päättömän pelitavan uhreja.

Lasb on kotona ansaitusti jättisuosikki eikä argumentteja vierasvoitolle juuri tunnu löytyvän. Kotijoukkue ei omaa hyökkäyspäähän mitään tykkikalustoa mutta tällä hetkellä Jymy tekee kentällä niin paljon virheitä, että myös oranssipaidat tulevat tänään latomaan vieraiden heikon maalivahtikaksikon taakse useammankin osuman. Nurmo ei ole voitettua OLS-ottelua lukuunottamatta onnistunut tekemään yli viittä maalia ottelussa eikä erittäin uhrautuva Lasb-puolustuskaan tänään helppoja maaleja tule tarjoamaan. Vihjeeksi nostetaan kotijoukkueen vähintään kolmen maalin voitto in maistuvalla markkinatopilla 1,78.

on luotettava vedonvälittäjä, jolta löytyy sekä UK että Maltan lisenssi.
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *