Luton

KERROIN

3.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen Vakio 1 palaa lauantaina normaaliin päiväjärjestykseen maaotteluiden jäljiltä. Kupongilta löytyy taas brittifutista. Mukana on myös juhlapotti, eli ainoalle täysosumalle on jaossa miljoona euroa.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Aston Villa-Brighton (49-26-25)

Aston Villa lähti maaottelutauolle komean voiton siivittämänä. Villa murskasi Arsenalin vieraissa 0-3 ja palasi takaisin raiteille kahden tappio-ottelun jälkeen. Alkukausi on sujunut huikean hyvin, sillä Villa nousisi rästipelinsä voittamalla sarjan kärkipaikalle. Brighton ei saanut Burnleytä nurin hallinnasta ja maalipaikoista huolimatta (0-0 FT). Seagulls on voittanut koko kaudella vain yhden ottelun – kuusi kierrosta sitten. Villa on joukkueista selkeästi vahvempi nyt, vaikka pelaajamateriaalissa tasoeroa ei merkittävästi olekaan. Kavennetun kotiedun myötä Villa vie matsin noin kerran kahdesta. Vakiossa kotivoiton peliprosentit ovat hieman alakanttiin, joten luotetaan Aston Villan vahvan kauden jatkuvan. Varma 1.

2: Tottenham-Manchester City (27-28-45)

Tottenhamin erinomainen kausi jatkui 0-1-vierasvoitolla WBA:sta ennen taukoa. Harry Kane ratkaisi nihkeän matsin loppuhetkien maalilla. Spurs on pelannut saldon 5-2-0 kauden avausmatsin jälkeen ja näyttää paremmalta kuin pitkään aikaan. Manchester City hukkasi sauman nousta liigan kärkisijoille, kun Guardiolan joukot jäivät 1-1-tasapeliin kotona Liverpoolia vastaan. Loukkaantuneiden kirjoista palannut Gabriel Jesus on sentään päässyt heti maalien makuun. Cityllä on ollut viime kauden tavoin ongelmia saada tehoja irti tasokkaasta miehistöstä. Joukkue on silti selkeä suosikki myös Tottenhamin vieraana. Vakiokansa ei luota Cityyn tarpeeksi, joten kakkonen on jäänyt hieman alimerkityksi. Haetaan mukaan myös tasapeli, sillä nykyinen Tottenham on vaikea voitettava.

3: Manchester Utd-West Bromwich (73-19-8)

Manchester United nappasi tärkeän 1-3-voiton Evertonista juuri ennen maaottelutaukoa. Voiton arkkitehtinä oli jälleen Bruno Fernandes, joka keräsi tehot 2+1. Tätä ennen United oli hävinnyt Arsenalille 0-1 ja pelannut Chelsena kanssa 0-0 tasapelin. WBA:n voitoton kausi sai sen sijaan jatkoa 0-1-tappiolla Tottenhamia vastaan. Tätä ennen Albion hävisi myös tärkeän jumbokamppailun Fulhamin vieraana, joten kausi näyttää todella haastavalta. Vaikea nähdä WBA:n venyvän edes pisteeseen myöskään Old Traffordilla. Manchester United on jätetty jostain syystä selkeästi alipelatuksi, joten usein osuva jättisuosikki kelpaa mainiosti varmaksi.

4: Middlesbrough-Norwich (34-32-34)

Boron tappioton putki venyi edellisellä kierroksella jo kymmeneen otteluun (4-6-0). Joukkue ei ole hävinnyt sitten kauden avauskierroksen. Takana on myös neljä nollapeliä, ja Boro on päästänyt tällä hetkellä vähiten maaleja koko sarjassa. Norwich kaatoi ennen taukoa Swansean kärkipelissä maalein 1-0. Canaries on pelannut seitsemän edellistä matsia saldolla 5-2-0 ja ottanut odotetusti paikkansa kärkikuusikossa. Vastakkain on kaksi laatujoukkuetta ja sarjan parhaat puolustukset. Ottelun lähtökohdat ovat siten erittäin vähämaaliset ja tasaiset. Koska Vakion peliprosentit ovat myös hyvin linjassa, merkitään tämä ympäripyöreä kohde suosiolla umpeen. 1X2.

5: QPR-Watford (26-29-45)

QPR hävisi ennen taukoa odotetusti Blackburnin vieraana maalein 1-3. Lontoolaiset voittivat tätä ennen Derbyn ja Cardiffin, ja kausi on sujunut odotuksiin nähden aivan kelvollisesti. Valioliigasta pudonnut Watford otti tärkeät kotivoitot Coventrysta (3-2) ja Stokesta (3-2) ennen taukoa. Hornets on jaetulla sarjan kakkospaikalla, eli joukkue hakee pikaista paluuta korkeimmalle sarjatasolle. Watford on monta luokkaa laadukkaampi kuin isäntäjoukkue ja ansaitsee selvän suosikkiaseman. Vakion peliprosentit ovat hyvin kohdallaan, joten merkitään tähän osuva yhdistelmä X2. Watfordin tappio olisi kyllä iso yllätys.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

6: Barnsley-Nottingham (33-32-35)

Barnsley lähti maaottelutauolle voittamalla surkean Derbyn vieraissa 0-2. Heikon alkukauden pelannut Tykes on tahkonnut seitsemän edellistä matsia saldolla 3-3-1. Vierasjoukkue Nottingham kuuluu kauden pettymyksiin. Forest on kuitenkin piristynyt selvästi managerinvaihdon jälkeen. Aiemmin Brightonin managerina (2014-2019) toiminut Chris Hughton on johdattanut Nottinghamin saldoon 3-3-1 ja nostanut joukkuetta kohti keskikastia. Oman tasonsa löytänyt Forest on selvästi isäntiä vahvempi nippu. Tasoero riittää tekemänä vierasjoukkueesta marginaalisen suosikin. Ottelun maaliodotus on erittäin alhainen, eli tasapelin riski on suuri. Ohitetaan tässä kohteessa suosikin asemaan pelattu Barnsley. X2.

7: Wycombe-Brentford (16-24-60)

Sarjanousija Wycomben alkukausi oli murhaavan huono. Wanderers hävisi peräti seitsemän ensimmäistä ottelua, kunne joukkue sai pistetilinsä auki tasapelillä Watfordin isäntänä. Tätä seurasi voitot Sheffieldista ja Birminghamista, kunnes Wycombe hävisi Nottinghamin vieraana ennen taukoa. Brentford pelasi 0-0-tasapelin Boron isäntänä edellisellä kierroksella. Bees on tappioitta neljässä matsissa, mutta kolme niistä on tasapelejä (1-3-0). Viime vuosilta tutut maalinteko-ongelmat ovat jälleen lontoolaisten riesana. Brentford on perustasoltaan sarjan eliittiä, vaikka joukkue onkin sarjataulukossa lähempänä keskikastia. Heikko Wycombe on selvä altavastaaja myös kotikentällään. Napataan hieman alipelattu vierasvoitto varmaksi asti.

8: Millwall-Cardiff (42-30-28)

Millwall lähti maaottelutauolle kahden 0-0-tasapelin putkessa. Tätä ennen Lions hävisi myös Huddersfieldille 0-3, joten joukkue ei ole tehnyt maaliakaan kolmeen otteluun. Vierailija Cardiff hävisi puolestaan Bristol Cityn isäntänä todella epäonnisesti maalein 0-1. Walesilaisjoukkue on ollut suuri pettymys, mutta tulosten takana on myös paljon huonoa tuuria. Perustasoltaan tämä kaksikko on suht lähellä toisiaan. Vastakkain on kaksi vähämaalista joukkuetta, joten tasapelin riski on tavallista korkeammalla. Poimitaan oikein pelatun kotivoiton rinnalle myös usein osuva risti. Tällä kupongilla siihen pitäisi olla varaa myös pienemmällä budjetilla.

9: Stoke-Huddersfield (50-27-23)

Pari viime kautta pahasti vihkoon vetänyt Stoke pelaa vihdoin omalla tasollaan. Potters kamppailee tosissaan pääsystä playoffs-viivan päälle. Ennen taukoa, joukkue kaatoi sarjakärki Readingin komeasti vieraissa 0-3. Huddersfield on myös parantanut viime kaudesta, mutta ei niin merkittävästi. Joukkue on voittanut vain yhden edellisestä viidestä ottelustaan, eivätkä xG-lukemat ole paljoa enempää tarjonneet. Stoke on kaksikosta selvästi vahvempi nippu ja voittaa matsin kerran kahdesta myös kavennetulla kotiedulla. Vakiossa ykkönen on jäänyt muutaman pinnan alipelatuksi, joten se kelpaa hyvin varmaksi.

10: Swansea-Rotherham (60-25-15)

Swansea lähti maaottelutauolle 0-1-tappio niskassaan Norwichin vieraana. Tätä ennen walesilaisjoukkue haki pisteen kovan Brentfordin kotiluolasta. Tappio Norwicihille oli vasta ensimmäinen kuuteen otteluun, joten Swansean vire on ollut syksyn mittaan kelvollinen. Rotherham nappasi ennen taukoa tärkeän kotivoiton Prestonista ja lisäsi kaulan putoamisviivalle viiteen pisteeseen. Sarjanousijan sijaluku 19 on hyvin pitkälti odotusten mukainen. Millers kuuluu sarjan viiden heikoimman joukkoon ja taistelee varmasti keväälläkin putoamista vastaan. Swansea on monta luokkaa vahvempi porukka ja 60 prosentin suosikki kotikentällään. Myös tämä suosikki on saanut Vakion pelaajilta selkeästi liian pienen kannatuksen, joten merkin valinta ei tuota vaikeuksia. Varma 1.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

11: Bristol City-Derby (41-28-31)

Bristol City lähti maaottelutauolle hyvässä iskussa. Robins kaatoi Cardiffin (0-1) sekä Huddersfieldin (1-2) vieraskentällä. Jälkimmäinen voitto oli tosin erittäin onnekas. Kokonaisuutena Bristol Cityn kausi on sujunut varsin odotetusti joukkueen pelivoimaan nähden. Derby on sen sijaan pelannut umpisurkean kauden odotuksiin nähden. Hollantilaismanageri Philip Cocu lähti vihdoin kävelemään viime viikolla. Yleensä managerinvaihdolla on positiivisia vaikutuksia, jos laatujoukkue on pelannut pitkään alle tasonsa. Otetaan tämän vuoksi kantaa Derbyn puolesta todennäköisyysarviossa. Ohitetaan hieman ylipelattu Bristol City, sillä montaa järkevää suosikin ohipeli-idea ei kupongilta löydy.

12: Luton-Blackburn (38-28-34)

Luton pelasi ennen taukoa kaksi vierasmatsia, joista se nappasi saldoksi 0-1-voiton Huddersfieldista ja 1-1-tasapelin Rotherhamia vastaan. Hatters on pelannut hyvän kauden saldolla 5-2-4, mikä on selkeästi yli odotusten. Blackburn katkaisi kolmen ottelun voitottoman ja kahden ottelun maalittoman putkensa 3-1-voitolla QPR:stä. Rovers on pelannut kauden hieman alakanttiin ja ailahdellut otteluissaan rajusti. Kokonaisuutena saldona on vain kaksi voittoa edellisestä kahdeksasta liigapelistä. Luton ei ole pelivoimaltaan juuri lainkaan vierasjoukkuetta perässä. Molemmat kuuluvat tasaiseen Championshipin keskikastin. Me olemme Vakion pelaajia ja betsimarkkinoita vastaan ja lähdemme ykkösestä liikkeelle. Jos budjetti kestää, ota mukaan myös tasapeli eli 1X.

13: Preston-Sheffield Weds (49-27-24)

Preston hävisi ennen maaottelutaukoa Rotherhamin vieraana 1-2. Joukkueen alkukausi on ollut todella omituinen, sillä kovana kotijoukkueena tunnettu PNE on hävinnyt joka ainoan kotiottelunsa! Viiden kotitappion putki on todella harvinainen heikommallekin joukkueelle, saati sitten laatujengille kuten Preston. Sheffield Weds sai ennen maaottelutaukoa hyviä uutisia; joukkueen -12 pisteen penalti leikattiin puoleen eli -6 pisteeseen. Tämä paransi Sheffieldin säilymismahdollisuuksia selvästi. Tällä hetkellä ei kuitenkaan näytä erityisen vahvalta, sillä Owls on tehnyt viiteen liigapeliin vain yhden ainoan maalin. Preston on oudosta kotiputkesta huolimatta lähes 50 prosentin kotisuosikki. Vakiokansa on hieman liikaa X2 suuntaan kallellaan, joten Prestonista saadaan hyvä varma. Eiköhän joukkueen tappioputken ole vihdoin aika katketa!

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Preston olisi pelattava, jos saat kotivoitolle yli 2,04 (=100/49) kertoimen.

Pelattavia kohteita ovat in tarjonnasta mm. Millwall @ 2,55 (42 %), Luton @ 3,25 (38 %) sekä Preston @ 2,30 (49 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 3:1 Man Utd, 7:2 Brentford, 10:1 Swansea

Parhaat ohipelit: 6:X2 ohi Barnsley, 11:X2 ohi Bristol, 12:1X ohi Blackburn

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *