Aston Villa

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliiga palaa lauantaina maaottelutauolta neljän ottelun voimalla. Poimimme tuttuun tapaan kaksi maistuvaa pelivalintaa.

Newcastle-Chelsea (klo 14:30)

Kotijoukkue Newcastle lähti maaottelutauolle tappio niskassaan. Magpies vieraili Southamptonin kotiluolassa ja hävisi ansaitusti maalein 0-2. Tämä tappio tuskin aiheuttaa Newcastlen leirissä suurta tuskaa, sillä kausi on sujunut kokonaisuutena yli odotusten.

Newcastle keräsi jo viime kaudella pisteitä enemmän, mitä kenttätapahtumat antoivat odottaa. Sama meno on jatkunut myös tänä syksynä. Vieraspelit Tottenhamia ja West Hamia vastaan toivat esimerkiksi neljä pistettä täysin vastoin otteluiden tilanteita.

Chelsea on jatkanut myös menoaan viime kauden malliin, eli sinipaitojen otteluissa heilutellaan verkkoa kentän molemmissa päissä. Ennen taukoa Blues pelasi peräti 11 tappiotonta ottelua putkeen (6-5-0) kaikki kilpailut mukaan luettuna ja voitti neljä viimeisintä matsia.

Valioliigassa kaatui Sheffield United 4-1 sekä Burnley vieraissa 3-0. Champions liigassa Chelsea hoiteli puolestaan Rennesin 3-0 sekä Krasnodarin 4-0. Tolppien väliin saatu Edouard Mendy on ollut loistava hankinta, ja samaa voi sanoa myös joukkueen hyökkäyspään vahvistuksista.

Newcastle on ollut jo pitkään paljon yleistä kuvaa runsasmaalisempi. Valioliigassa kaikki kauden kotiottelut ovat päättyneet vähintään kolmeen maaliin, ja vieraspeleissäkin over-tulokset on estänyt lähinnä todella hyvä tuuri.

Chelsea puolestaan paukuttaa maaleja ennätystahtiin: 20 osumaa kahdeksaan otteluun, ja 6/8 peleistä joukkue on tehnyt vähintään kolme maalia.

Me odotamme lauantain iltapäivän ottelusta selvästi runsasmaalisempaa kuin betsimarkkina. Pelataan ilta aasialainen yli 3,0 maalia 2,12 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %. Voit myös betsata muita linjoja, kuten O2,5 tai O3,5.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Aston Villa-Brighton (klo 17:00)

Kotijoukkue Aston Villa lähti maaottelutauolle hyvillä fiiliksillä. Villa teki todella vakuuttavan ryöstön hakemalla 0-3-vierasvoiton Arsenalin kotiluolasta. Samalla joukkue palasi voittojen tielle kahden tappion jälkeen.

Villan kausi on ollut kokonaisuutena huikea. Joukkue nousisi rästipelinsä voittamalla jopa Valioliigan ykköspaikalle! Hyökkäyssuuntaan loistaneet Ollie Watkins, Jack Grealish ja Ross Barkley sekä Arsenalista maalille tullut Emilio Martinez ovat nostaneet tasoaan hurjasti.

Vierailija Brightonista ei voi valitettavasti sanoa samaa. Seagulls ei ole voittanut yhtään ottelua kuuteen matsiin ja jäi ennen maaottelutaukoa 0-0-tasapeliin kotona Burnleyn isäntänä. Brighton toki hallitsi ottelua, mutta maalit jäivät tekemättä.

Brighton on voittanut koko kaudella vain Newcastlen toisella kierroksella. Toki joukkue olisi ansainnut enemmän pisteitä, mutta se on kokonaisuutena tasonsa puolesta varsin oikeilla sijaluvuilla. Brighton kuuluu selkeästi Valioliigan alempaan keskikastiin.

Vuosi sitten näihin aikoihin Villan ennustettiin putoavan Championshipiin. Vahva kauden päätös pelasti joukkueen, ja tämä oli täysin ansaittua. Nykyisin Villa on keskikastin nippu ja taistelee tosissaan top 10 -sijaluvuista kauden päätteeksi.

Aston Villa lähtee otteluun noin 50 pinnan suosikkina, joten in 2,28 kerroin kotivoitolle kelpaa hyvin peleihin. Villa on hyvä idea varmaksi myös Vakion puolella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *