Wolves-Liverpool U2.5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Monissa Euroopan futissarjoissa pelataan tänä viikonloppuna viimeiset ottelut ennen joulutaukoa. Espanjan futis jatkuu uuden vuoden jälkeen, mutta esim. Saksassa palataan viheriölle vasta kuukauden päästä. Poimimme pelitarjonnasta kolme mielenkiintoista kohdetta.

Sandhausen-Greuther Furth

Ensimmäinen pelikohde löytyy Saksan 2. Bundesliigan ottelusta klo 19:30.

Sandhausenin kausi sujuu toistaiseksi ennakko-odotusten vastaisesti. Tasainen keskikastin joukkue on pyörinyt putoamisviivan tuntumassa koko syksyn. Seurajohto kyllästyi meininkiin jo pari kuukautta sitten ja vaihtoi myös päävalmentajaa. Tästä ei ollut kuitenkaan suurempaa hyötyä.

Uusi päävalmentaja Uwe Koschinat voitti avausottelunsa Ingolstadia vastaan 10. kierroksella, mutta Sandhausen on tahkonnut seitsemän matsia ilman täyttä pistepottia. Joukkueen esitykset eivät ole olleet erityisen heikkoja, mutta voitot ovat todella tiukassa. Saldona on vasta kaksi täyttä pistepottia koko kaudelta.

Vierasjoukkue Greuther Furthin alkukausi sujui erinomaisesti saldolla 5-5-1. Joukkue on ajautunut viime viikkoina heikkoon putkeen, ja saldona on mm. kolme peräkkäistä tappiota. Tuloksia selittävät pitkälti vastustajat, sillä Furth on kohdannut mm. kolmessa edellisessä vierasottelussa sarjan top 4 -joukkueet.

Vastakkain on kaksi alemman keskikastin joukkuetta, joiden viime aikaisissa tuloksissa on parantamisen varaa. Sandhausen ei voi olla nykytilanteessa millään alle 2,00-kertoiminen suosikki. Greuther Furth +0,5 kelpaa in 1,93 kertoimella mainiosti lapulle.

Wolves-Liverpool

Englannin Valioliigassa pelataan poikkeuksellisesti perjantaina klo 22:00.

Kotijoukkue Wolves on ollut läpi syksyn selvästi vahvin sarjanousija. Seitsemäs sija kuvaa hyvin joukkueen tasoa, ja pisteitä voisi olla xG-lukujen perusteella myös enemmän. Wolvesin puolustus on sarjan viidenneksi paras; joukkue on päästänyt vähemmän maaleja kuin mm. Arsenal, Manchester United ja Everton.

Wolvesin kuudesta tappiosta viisi mahtuu loka-marraskuun heikkoon jaksoon. Nyt tuloskunto on jälleen hyvä, sillä takana on kolme voittoa ja hyviä peliesityksiä. Wolves kohtaa sarjakärjen hyvällä itseluottamuksella.

Liverpool on edennyt voitosta voittoon viime aikoina. Takana on kuusi täyttä pistepottia, eikä Manchester Unitedista ollut myöskään vastusta viime viikon superottelussa. Jurgen Klopp on saanut kesähankintojen myötä Liverpoolin loistavaan balanssiin puolustuksen sekä hyökkäyksen osalta.

Mielenkiintoista on se, että paras value on jatkuvasti Liverpoolin matsien totalseissa. Joukkueen maalikeskiarvo on yhä vain 2,59 per ottelu, vaikka viime aikoina tuloksissa onkin nähty neljän maalin otteluita. Joukkue on päästänyt vain seitsemän maalia 17 ottelussa, eikä hyökkäys tee maaleja viime kautta enempää.

Wolves ja Liverpool kuuluvat sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin. Molempien puolustus on erinomainen, ja kauden otteluiden xG-luvut ovat paria poikkeusta lukuun ottamatta selvästi alle kolmen maalin. Luvassa lienee tiukka ja vähämaalinen ottelu, jossa alle 2,5 maalia kelpaa hyvin vetoihin in 1,92 kertoimella.

Tenerife-Granada

Perjantain kolmas peli-idea löytyy Espanjan Segunda-liigasta. Matsi alkaa jo klo 20:00.

Kotijoukkue Tenerife on suomalaisille tuttu Teneriffa-nimellä. Kyseessä on Kanariansaarten suurin saari ja suosittu matkailukohde. Kyseessä on myös kelvollinen Segunda-tason futisjoukkue, jonka kulunut kausi ei ole sujunut viime vuosien malliin.

Tenerife on voittanut ainoastaan yhden seitsemästä edellisestä liigapelistä. Tämäkin oli heikon Rayon isäntänä maalein 2-1. Tenerifen xG-luvut ovat varsin kelvollisia, eli joukkueen todellinen taso on viime kausia myötäillen sarjan keskivaiheilla.

Granada putosi La Ligasta kauden 2016/2017 pääteeksi. Viime vuosi oli vielä uuden nousun rakennusvaihetta, mutta nyt joukkue on tyrkyllä takaisin korkeimmalle sarjatasolle. Granada johtaa Segunda-liigaa kauden puolivälin lähestyessä.

Joukkue pääsee Teneriffan vierailulle hyvässä vireessä. Takana on kolme voittoa peräkkäin maalein 1-0, ja Granada on pitänyt nollat peräti seitsemän kertaa edellisen kymmenen ottelun aikana. Joukkueen puolustus on tällä hetkellä sarjan paras – myös vieraskentällä.

Tenerifen kotiottelut ovat olleet tiukkoja ja vähämaalisia vääntöjä, eikä 0-0/0-1 lopputulos olisi mikään shokki. Granada kerää pisteitä myös vierasotteluista, ja tasoero on sarjakärjen suuntaan selkeä. Vedonlyöntimarkkina asettaa Tenerifen kotisuosikiksi, mutta olemme tästä eri mieltä.

Poimitaan siis vetoihin Granada DNB ilta kertoimella 2,05.

Tsekkaa myös peli-ideat päivän Liiga-kohteisiin tästä linkistä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!