Montreal dnb

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Päivän eka kohde löytyy Kanadasta, kun Edmonton isännöi Montrealia.

Tällä kertaa pelimerkit eivät tipu kotijoukkueelle, sillä Montrealilla on rasitusetu + Carey Price. Edmonton on pelannut viimeiseen 10 päivään 6 ottelua ja joutunut matkustelemaan todella paljon. Matsi on myös bäkkäri ja Montreal tulee tuoreena otteluun. Koskinen ryösti pelin Dallasia vastaan, mutta muuten kyyti ollut pelillisesti todella kylmää ja itseluottamus on ollut kateissa.

Montreal on viime aikoina parantanut puolustustaan (ollut tiiviimpi) mikä näkyy luonnollisesti myös toisessa päässä. Ripaus onnea kylkeen niin puhutaan tulikuumasta joukkueesta joka vienyt 6 viimeisestä 8 pelistä. Canadiens on todella luisteluvoimainen joukkue joten McDavidilta ja Draisaitlilta tarvitaan huippuiltaa ja jäähyilyä Canadiensilta jos väsynyt Oilers meinasi venyä pisteille. Price on myös päästänyt ainoastaan 10 maalia viimeiseen kuuteen peliin. Paljon kymppejä ja kutosia tuntuu olevan liikenteessä.

Oilers on tiputtanut neljä viimeistä kotipeliä joten varsinaista taikaa ei ole vaikka Canadiens varmasti sytyttää hallin viikonloppuna. Ilman sekoiluja jäällä Montreal on kuitenkin ennakkoon ansaittu suosikki ja pelikohteeksi maistuu mainiosti DNB @ 1.88 ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *