Islanders-Ducks 1

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

Islanderssin kausi on sujunut varsin mallikkaasti ja joukkue onkin Itäisessä konferenssissa kolmantena. Barry Trotzin johtamana joukkue pelaa tiivistä puolustuspeliä ja iskevät nopeasti vastaan.82 päästettyä maalia onkin tällä hetkellä liigan kovin lukema. Kauden 17:sta kotiottelusta kasassa on 27 pistettä.Joukkueen kuuden kotiottelun voittoputki katkesi Nashvilleä vastaan lukemin 3-8. Islanderssin terveystilanne on tällä hetkellä loistava ja illan ottelussa ei pitäisi merkittäviä poissaoloja olla.

Ducksin kausi on ollut varsin oletetun kaltainen. Läntisen konferenssin jumbo sijalla oleva ankka lauma on kaukana menneiden vuosien loistostaan.Huippu lupaukset puuttuvat ja ns. tähtipelaajista on aika ajanut ohitse. Ducks on selkeästi vähiten maaleja tehnyt joukkue lännessä ja Islandersin kiven kova puolustus ei ainakaan armopaloja anna. Ducksilla on menossa neljän vierasottelun kiertue idässä, josta koossa toistaiseksi 0 pistettä ja 2 tehtyä maalia. Tietojen mukaan joukkue on flunssa aallon kourissa ja mitä ilmeisemmin kapteeni Ryan Getzlaf on ainakin sivussa illan ottelusta.

tarjoaa Islanderssin suoralle voitolle 1.97 kertoimen, joka onkin illan valintamme.

 

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *