Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Avauskohteen MAS Champ on jäämässä vasta kakkossuosikiksi. Santtu Raitalan naruttelema ruuna oli viimeksi Vermossa kolmas, mutta ei sille oikein ollut parempaakaan tarjolla. Silloin se joutui lähtemään kiriinsä kaukaa, takapareista. Kun keulasta lopetettiin kovaa, oli se oikeastaan maksimi suoritus. Suosikiksi luotettu Skyfall Shine näytti Teivossa vihdoin parastaan napaten voiton tätä helpommassa tehtävässä. Nyt pienessä lähdössä MAS Champ voi päästä jopa keulaan, mutta saa parijonoon jäädessäänkin aloittaa kirinsä läheltä kärkeä. Vasta kakkossuosikiksi pelattu MAS Champ on oikein mainio varma.

Kakkoskohde lyödään läpi. Matalan sarjan kylmäverisillä on paljon epävarmuustekijöitä ja 7 valjakon lähdössä tullaan näkemään useita laukkoja. Se, kuka taittaa matkan ravilla, on vahvoilla. Myrskypoju voittaa, jos ravaa, mutta haetaan tähän yllätystä liukkaalla radalla.

Kolmannen kohteen suosikki on Oulussa suvereenin esityksen tehnyt Mette-Marit. Siihen pätee melko samat sanat, kuin edellisen kohteen Myrskypojuun. Liisii tuppaa laukkailemaan myös paljon, mutta juoksuradalta se saa ravatessaan mahdollisuuden. Satasen Onni erottuu myös hiukan muista, mutta laukat ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Wiiru on suhteellisen ravivarma tähän porukkaan, mutta voittaminen on silti ollut vaikeaa. Nyt se saa reissun läheltä kärkeä. Laukkojen varalta mukaan vielä yksinään takarivistä matkaan pääsevä Isosalon Ihku (8%), jolla kiihdytys voidaan nyt ottaa kaikessa rauhassa.

Neljäs kohde on lämminveristen pitkä matka, 3100m. Pelataan lähtö kahdella voimanpesällä, jotka lähtevät molemmat 40m takamatkalta. Hertus on noussut huimaan kuntoon ja napannut edellisissään voitot perusmatkoilta. Voimat eivät lopu pitkällä matkallakaan ja matka taitaa olla enemmän eduksi. Varmistukseksi otetaan pitkän matkan spesialisti Morris Match, joka on 17% pelattuna jopa hiukan liian vähän luotettu.

Viidennen kohteen niukka suosikki on Siirin Farssi. Ykkösradalta sillä on hyvä mahdollisuus päästä keulaan. Lisäksi Siirin Farssi on melko ravivarma tapaus. Sinkun Cunkku pystyy haastamaan suosikin, mutta voltin nelonen antaa jonkun verran etumatkaa Siirin Farssille. Kolmantena mukaan Lilian Rols, joka sijoittuu jatkuvasti kärkipäähän, mutta viimeinen puristus on puuttunut voittoja ajatellen.

Päätöskohteen suosikki on tauolta vakuuttavasti palannut Bosse Nice. Jyväskylästä ja Lahdesta voitot napannut ruuna on nytkin lähellä, ellei juoksu mene täysin mönkään 8-radalta. Toisaalta se voi saada vastustajilta sen verran kunnioitusta, että ei olisi ihme jos se olisi ensimmäisellä takasuoralla jo keulapaikalla. Varmistukseksi mukaan Fazimo, joka on venynyt tehtävien kovetessa ja sijoittuu aina vaan kärkipäähän. Nyt luvassa on nätti sisärata reissu.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 1,2,3,4,6,7,8

Lähtö3: 1,5,6,7,8

Lähtö4: 9,10

Lähtö5: 1,4,5

Lähtö6: 1,8 Vihjerivin hinta: 42e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *