Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon Todennäköisin voittaja on viimeisen kohteen Sobel Conway, joka käy varmaksi. Mailin pikamatka sopii ja Sobel Conway johtanee lähdöstä maaliin. Toinen varma on neljännen kohteen Tinderi. Tinderi vakuutti karsintalähdössä 10.12. Teivossa. Pahan lähtölaukan jälkeen Tinderi revitteli keulaan, josta teki vielä lopussa eroa muihin. Kaikenlisäksi kuljettaja Heikki Mikkonen ei tainnut edes pyytää vauhtia kertaakaan. Kolmas varma on pitkänmatkan He Is Felix joka juoksee nyt sopivan näköisessä porukassa.

Ensimmäinen kohde lienee tukossa neljällä merkillä. Larsman varmistetaan Kartier:lla, Jetsu:lla ja Kihisee:llä.

Toisen lähdön suosikki on paalulta Gillian Comery. Yli 40% on kuitenkin liikaa ja varmistuksia tarvitaan kovista takamatkalaisista. Die Kaiserin tulee aina rehdisti maaliin saakka, Memphis Minnie kirii kovaa selkäreissun jälkeen. Neljänkympin pakilta molemmat L Dees Maggiesbest ja Merit lapulle. Jättiyllärinä paalun Adelee.

Viidenen lähdön suosikki kolmikko varmistellaan potin toivossa vielä Juliet Ale:lla 3,5% sekä Invincimble H.C. : lla 7%.

Kuudennen kohteen Välähdys voittaa ravatessaan aivan yläpystyyn, mutta koska Josveis jäi pois ja Välähdys peri prosentteja, kannattaa revittää. Neljä varmistusta Välähdyksen laukalle, jotka kaikki maksavat todella hyvin.

 

Lähtö1: 1,2,5,6

Lähtö2: 3,6,9,10,15,16

Lähtö3: 13

Lähtö4: 4

Lähtö5: 2,3,5,9,11

Lähtö6: 1,3,7,9,11

Lähtö7: 2 Vihjerivin hinta: 30e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *