Jong PSV vs Almere City

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

Myös Saksan sekä Hollannin divareissa tahkotaan Perjantaina. Ensimmäinen peli alkss klo. 20.00.

3.Ligan suurimaalisimpiin joukkueisiin, niin hyökkäys kuin puolustus suuntaa lukeutuva Wiesbaden Wehen avaa 20 kierroksen kun se kotikentällään kohtaa VfR Aalenin.
Wehenin vahvuus on hyökkäyksessä ja tilanteiden luomisessa. Edellisellä kierroksella kotona Uerdingenia vastaan Wehen pääsi tonteille reilusti toistakymmentä kertaa mutta tuloksetta. Maailmanmestari Kevin Grosskreutzin edustama nousija joukkue Uerdingen voitti lopulta ottelun 0-2. Jos hyökkäys on Wehenin vahvuus sen heikkouksiin voidaan lukea turhan lepsu puolustus. Jopa 27 kertaa vastustaja on pystynyt toimittamaan pelivälineen Markus Kolken vartioimaan maaliin.
Vastustaja VfR Aalen suorittaminen on ollut pitkän aikaa jo tasaisen varmaa. Voittoja ei liioin ole näkynyt ja tasapelit ovat lähinnä tuonut pisteitä. Ainut tappio muutama kierros takaperin tuli myös yllättäjä Uerdingenia vastaan.
Wehen ei ole tällä hetkellä eikä oikeastaan koko kauden aikana pystynyt suorittamaan kovin stabiilejä pelejä joten Wehenin kahden maalin voitto tuntuu todella kaukaa haetulta. Sivussa ottelusta on keskikentän pelinrakentajat Titsch-Rivero (11/0m), Kuhn (13/2m), Shönfeld (11/om), Kapteeni Mrowca (11/1d) sekä Shipnoski (10/2f).
Vierasjoukkue tasapeli koneena altavastaajan sopii varsin mainiosti peleihin sillä Aalen, Uerdingen peliä lukuunottamatta ole hävinnyt peliä yli yhdellä maalilla sitten Syys-Lokakuun taitteessa. Ottaen huomioon kotijoukkueen tilanteen value piilee vierasjoukkueen kertoimissa.
Wehen vs VfR Aalen
VfR Aalen Ah+1 @ 1,88 Pinnacle
(panossuositus 3/5)
Hollannissa puolestaan PSV Eindhovenin kakkosjoukkue Jong PSV on tulessa Almereä vastaan.
Jong PSV vuodesta toiseen pystyy pyörittämään laadukasta rosteria peleissään. Usein edustusjoukkueen vähemmän pelanneita sekä laadukkaan juniori tuotannon pelaajia pelaa kakkosjoukkueessa. Viime kaudella sijoitus 5.
Almere puolestaan kuuluu selkeästi keskikastin joukkueisiin eikä pääsarjassa joukkuetta ole ikinä vielä nähty sitten 2005 vuoden jälkeen kun seuralle annettiin ammattilaisseura päätös. Sarjasijoitus tällä hetkellä 9.
Dirk Abels (13/0d) on Jong PSV:n ainoa poissaoliaja.
Pupe ja Smits joilla ei ole tällä kaudella peliäkään alla ovat edelleen sivussa. Mirani (16/0d) ja laita puolustaja Van Vlerken (17/0d) sekä Almeren parasmaalintekijä Vossebelt (17/6f) niinikään sivussa.
Jong PSV selkeästi laadukkaampana joukkueena on ansaitusti suosikki voittamaan ottelun.
Jong PSV vs Almere City
Jong PSV @ 1,81 Pinnacle
(panossuositus 5/5)
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!