Indians +1,5

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

yli 11,5 maalia

Salibandyliigassa mitellään tänään yhden otteun voimin kun Indians ja Oilers iskevät yhteen Espoon-derbyssa. Peli käyntiin Otahallissa klo 18.30.

Indians on ajautunut todella pahaan jamaan ja alla on jo viisi peräkkäistä tappiota ja sarjasijotuskin on valahtanut jo pudotuspeliviivan huonommalle puolelle. Heimo oli toki alkukaudesta jopa hieman onnekas peleissään, mutta aivan näin suurta varianssinheittoa tuskin kukaan osasi odottaa. Mikko Laurikaisen suojattien kohtaloksi on koituneet todella heikot viimeiset erät, joissa joukkue on kerta toisensa jälkeen sulanut karmaisevalla tavalla. Pelillisesti Indiansin tekeminen ei todellakaan näytä huonolta mutta voittojen tielle olisi pikkuhiljaa hyvä päästä mikäli joukkue mielii keväällä tosipeleihin. Valtteri Kainulaisen ja Aaro Astalan muodostama ykkösvitja on selkeä syömähammas johon on hyvä nojata. Petrattavaa löytyy etenkin kolmoskentältä, joka illasta toiseen ottaa pakkasta tehosarakkeeseen.

Oilers oli marraskuussa todella kovassa lennossa, mutta palautus maanpinnalle tuli heti MM-tauon jälkeen kun Ervi runnoi yli 6-5 lukemin. Tästä sisuuntuneet öljymiehet teurastivat seuraavassa pelissä heikon OLS:an tylysti 17-8. Hyökkäysvoimaa joukkueesta kyllä lyötyy, mutta kahdeksan takaiskua OLSia vastaan ei ole kovinkaan suuri ilonaihe. Justus Kainulainen ja Heikki Iiskola mättävät hurjia tehoja ja kun taustalla säestää Casper Pfitznerin ja Markus Markkolan kaltaisia tatureita on joukkue todella iskukykyinen. Puolustus on selkeästi joukkueen heikkous ja kun Joonas Kaltiainenkaan ei ole aivan parhaimpaansa yltänyt ei allekirjoittanut pidä joukkuetta mitenkään ylitsepääsemättömänä esteenä.

Oilers on derbyyn toki suosikki, mutta kyllä tässä Indiansilla on oiva sauma katkaista orastava tappioputki. Indians on heikoista tuloksista huolimatta pelannut pääasiassa hyvin ja kun joukkue saa pidettyä pakkansa edes jotenkin 60 minuuttia kasassa on Heimolla kaikki mahdollisuudet yllättää isoveljensä. Oilers on selkeästi aktivoittanut peliään ja viime otteluissa se on karvannut yllättävänkin korkealta. Tämä avaa taitavalle Indians puolustukselle hyvä kääntöpaikkoja, joista varmasti syntyy tänään maalipaikkoja. Molemmat joukkueet ovat myös todella hyviä erikoistilanteissa ja kiihkeässä derby-matsissa tuskin jäähyiltäkään vältytään. Peleihin napataan Indiansia 1,5 maalin tasoituksella, jolle tarjoilee kovaa 1,93 kerrointa (rajakerroin 1,80) sekä 11,5 maalin ylitystä 1,85 kertoimella (raja 1,72).

Kerroinvertailu

 

1
x
2
Bonus

 

3.25
5.80
1.64
3.20
6.20
1.65
3.00
5.95
1.63
3.05
6.05
1.65
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!