Metz +0.5

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futiskierrokselta nostetaan esiin yksi Championshipin kohde ja yksi ottelu Ranskan pääsarjasta.

Championship: Derby-Fulham (klo 21:45)

Kotijoukkue Derby on ollut viime aikoina kelpo vireessä. Kaudesta näytti muodostuvan vielä pari kuukautta sitten varsinainen pannukakku, mutta Rams on saanut otteisiinsa uutta nostetta. Syy tähän on ainakin osittain kokeneen Wayne Rooneyn paluussa brittikentille.

”Wäinö” pelasi ensimmäisen matsinsa Derbyn paidassa 2.1. Barnsley-ottelussa ja osallistui heti joukkueen voittoon. Rams on pelannut kahdeksan ottelua Rooneyn kanssa saldolla 4-2-2, mikä on merkittävä parannus aiempaan.

Takana on nyt kaksi voitotonta ottelua. Viikko sitten Derby pelasi tasan Huddersfieldin kanssa ja tätä ennen tuli 3-2 tukkaan kovan Bristol Cityn vieraana tasaisten vaiheiden jälkeen.

Vierasjoukkue Fulham on ennen perjantaita sarjan kolmospaikalla. Toisin kuin Derbyllä, kausi on sujunut hyvin pitkälti odotusten mukaan. Cottagers oli alusta asti yksi vahvimpia nousijasuosikkeja, kun se piti riveissään tehokärki Mitrovicin. Serbian maajoukkuemies johtaa myös sarjan maalipörssiä.

Fulham on ollut myös vahvassa kevätvireessä, mutta viikko sitten joukkue romahti todella rajuun kotitappioon 0-3 Barnsleyn isäntänä. Tätä ennen Fulham jäi myös 1-1 -tasapeliin Millwallin vieraana Lontoon paikallispelissä.

Kokonaisuutena Fulhamin otteissa ei ole kuitenkaan valittamista, sillä joukkue on hävinnyt vain yhden seitsemästä edellisestä ottelusta saldolla 4-2-1.

Vastakkain on kaksi laadukasta Championshipin joukkuetta. Fulham on kaksikosta kiistatta parempi, mutta nousukuntoinen Derby ei ansaitse olla altavastaaja kotikentällään. Otetaan pieni betsi Derby DNB -pelimuotoon in kertoimella 2,10.

Metz-Lyon (klo 21:45)

Ranskan liigassa pelataan perjantai-iltana kaksi ottelua. Paras peli-idea löytyy Metzin ja Lyonin kohtaamisesta.

Kotijoukkue Metz nousi täksi kaudeksi takaisin Ligue 1 -tasolle vain yhden Ligue 2 -kauden jälkeen. Pitkään näytti siltä, että hissiliike jatkuisi myös tänä keväänä ja Metz tekisi paluu Ligue 2 -levelille. Nyt tilanne näyttää kuitenkin paremmalta.

Metz on hävinnyt vain yhden kahdeksasta edellisestä liigapelistään saldolla 3-4-1. Ainoa tappio tuli edellisessä kotipelissä kovakuntoisen Bordeauxin isäntänä 1-2. Myös xG-lukemat ovat olleet Metzin kannalta positiivisia. Joukkue luo mukavasti maaliodotusta etenkin kotipeleissään.

Vierailija Lyon on yksi sarjan perinteisistä suurseuroista. Tämä kausi on mennyt pahasti penkin alle alusta asti, eikä Lyon ole vieläkään päässyt omalle tasolleen. Eroa on kolmossijaan silti vain seitsemän pistettä, joten hyvä kevätkausi voisi vielä pelastaa paljon.

Tämän hetken vire ei kuitenkaan viittaa kurssin kääntymiseen. Lyon ei ole voittanut neljään otteluun ja täysiä pistepotteja on vain kaksi kappaletta kahdeksasta edellisestä ottelusta. ”OL” pelasi viikko sitten todella heikon kotimatsin Strasbourgia vastaan 1-1 FT.

Metz on ehdottomasti tässä kohtaa valuebetsi, sillä vieraita voi häiritä myös ensi viikon Mestarien liigan playoffs-ottelu. Pelataan Metz +0,5 in 1,87 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *