Tappara

KERROIN

2.48
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigan ratkaisuhetket lähestyvät, kun runkosarjaa on enää jäljellä reilut kolme viikkoa. Perjantain viiden ottelun kierrokselta löytyy pari mielenkiintoista valintaa.

HIFK-KooKoo (klo 18:30)

HIFK haki keskiviikkona rutiinivoiton SaiPan kotiluolasta. Stadilaiset nukkuivat avauserän, mutta jyräsivät sitten Sputnikit helposti 1-4. HIFK on ollut koko kauden erinomainen vierasjoukkue. Sen saldo 14-7-4 ja 52p ovat sarjan toiseksi paras – ainoastaan Tappara on ollut parempi vierailija.

IFK on kärsinyt KooKoon tavoin poissaoloista viime aikoina. Nyt joukkueen tärkeät pelimiehet Paajanen & Turunen ovat lähellä paluuta. Tämän lisäksi uusi hankinta Dehner debytoinee perjantaina. Dehner tuo kaivattua ruutia pelinavaamiseen kiekollisena puolustajana.

Vierasjoukkue KooKoo esiintyi pelivihjeissämme myös pari päivää sitten. Tuolloin kouvolalaiset hakivat 1-2 (vl) voiton HPK:n kotiareenalta. Tipsasimme otteluun alle 4,5 maalin tulosta. Matsi oli jatkoa KooKoon hyvin vähämaaliselle trendille.

KooKoon vahvuus on ollut läpi kauden joukkueen puolustuksessa. Ainoastaan Kärpät on päästänyt vähemmän maaleja. Tilasto korostuu etenkin kotiotteluissa, joissa KooKoo ja Kärpät ovat edellä muita.

Tällä hetkellä kouvolalaisten ongelmat ovat hyökkäyspelissä. Joukkue on kärsinyt viime aikoina kokoonpano-ongelmista, mikä on vaikuttanut hyökkäystehoihin merkittävästi. KooKoo luo tällä hetkellä vaarallisen vähän laatupaikkoja.

Vaikka HIFK onkin kompuroinut kotiotteluissaan, odotamme joukkueelta vahvaa panosta tässä kärkipelissä. Pelaamme kotivoittoa in kertoimella 2,18. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50%.

Tappara-Ilves (klo 18:30)

Tampereen derby on perjantain toinen huippukamppailu, josta ei panoksia ja mielenkiintoa puutu.

”Kotijoukkue” Tappara on päässyt kalenterivuoden edetessä hurjaan iskuun. Kirvesrinnat tulevat paikallispeliin seitsemän ottelun voittoputkessa. Mielenkiintoista on se, että Tapparan putki alkoi nimenomaan Ilves-voitosta 31. tammikuuta.

Tuolloin tipsasimme Ilvestä, mutta tilanne oli joukkueiden välillä hyvin erilainen. Tällä hetkellä Tappara on hurjasti paremmassa vireessä. Ei ole syytä vähätellä Kuuselan ja Morleyn paluuta, jotka ovat piiskanneet joukkueen voittoihin.

Ilves on puolestaan taantunut päinvastaiseen suuntaan. Tästä nähtiin hyvä esimerkki keskiviikkona, kun joukkue hävisi ylimielisen esityksen jälkeen Jukureille kotona 1-3. Edellisellä kierroksella Ilves oli myös suurissa vaikeuksissa JYPin vieraana, vaikka voittikin ottelun voittolaukausten jälkeen.

Isossa kuvassa Ilveksen tekemistä ei voi hirveästi haukkua. Joukkue on täysin ansaitusti kuuden joukossa ja yksi sarjan laatujoukkueista. Tappara näyttää kuitenkin huomattavasti terävämmältä juuri nyt. Aiemmissa Tampereen derbyissä asetelma on ollut usein päin vastainen.

Betsaamme Tapparan voittoa in kärkikertoimella 2,48. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43%. Jos haluat hieman pienempää riskiä, voit hakea mahdollisimman korkean DNB-vedon kirvesrinnoille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *