Philadelphia -6,5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Philadelphia 76ers-Miami Heat (02:00)

Philadelphia ja Miami kohtasivat viime kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. 76ers oli tuolloin parempi voitoin 4-1. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat marraskuussa Miamissa, jolloin Philadelphia ajoi toisella jaksolla ohi ja oli parempi lukemin 124-114. Tämän jälkeen Philadelphia on vahvistunut Jimmy Butlerilla ja Tobias Harrisilla ja on muiltakin osin vahvempi kuin Miami.

Tilastojen valossa Miami on tällä kaudella ollut vahva hyökkäyspään levypalloissa (sijalla 6/30) kun taas Philadelphia mahtuu top 10:iin usealla keskeisellä tilastolla mitattuna, mm. vapaaheitot (2/30), puolustuspään levypallot (3/30) ja heittoprosentti (6/30).

Pelataan Philadelphia -6.5 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 4/5).

 

Los Angeles Lakers-Houston Rockets (05:30)

All Stars ottelutauko teki varmasti hyvää Lakersille kun joukkue ja sen tähti Lebron James sai aikaa palautua tuloksellisesti heikommasta parin kuukauden jaksosta. Rockets on tällä hetkellä Läntisessä konferenssissa sijalla 5 ja Lakers sijalla 10, mutta joukkueet erottaa ”vain” viisi voittoa.

Lakersilla on nyt viimeiset saumat aloittaa loppukiri ja kuroa kiinni eroa pudotuspeliviivan tuntumassa oleviin joukkueisiin. Tärkeä sentteri Clint Capela palaa mahdollisesti Houstonin kokoonpanoon, mikä helpottaa joukkueen puolustuspään levypallopelaamista, joka on ollut sarjan heikointa (sijalla 30/30). Capela tuskin vielä pelaa suuria minuutteja, mikä on hyvä asia Lakersin kannalta. Levypallopelaaminen voikin olla ratkaisevassa asemassa ottelussa ja siinä etu on selkeästi Lakersilla.

Pelataan Los Angeles +2.5 pistettä ilta kertoimella 1,97 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!