Villa-Leicester U2.5

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Katseet kohdistuvat Arsenalin ja Man Cityn kohtaamiseen, mutta parhaat peli-ideat löytyvät kyllä toisaalta.

West Ham-Tottenham (klo 14:00)

Kotijoukkue West Hamin hieno kausi otti taas yhden harppauksen kohti europaikkoja, kun lontoolaiset kaatoivat Sheffield Unitedin maalein 3-0. Hammers oli maanantain matsissa kuskin paikalla alusta loppuun. Joukkue on ollut tällä kaudella todella vahva suosikkiasemassa.

Pelit ovat muutenkin sujuneet suorastaan erinomaisesti. Hammers on tahkonnut 10 edellistä Valioliigan ottelua komealla saldolla 6-3-1. Ainoa tappio tässä sarjassa on Liverpoolia vastaan parin viikon takaa. Myös xG-luvut ovat olleet paria poikkeusta lukuun ottamatta vahvoja.

Vierailija Tottenham nostatti itseluottamusta torstaina Eurooppa-liigassa. Itävaltalainen WAC kaatui helposti vieraissa maalein 1-4. Asetelmat ovat siis selkeät toiseen osaotteluun, jossa Spurs voi hyvin peluuttaa kakkosmiehistöä.

Valitettavasti UEL-voitto onkin ainoa ilonaihe viime viikoilta. Tottenham oli liigassa täysin aseeton Man Cityä vastaan häviten maalein 0-3. Tappioita on kertynyt neljä kappaletta viiden viimeisen kierroksen aikana. Spurs on menettänyt täysin hyvän alkukauden otteensa.

Tottenham on tällä hetkellä kuin varjo syys-lokakuun suorittajasta. Tuolloin Kane & Son piinasivat vastustajia ja heiluttivat verkkoja mielin määrin. Nyt Spurs on viittä vaille ulkona myös UEL-sijojen kamppailusta. West Ham on mielestämme vähintään Tottenhamin tasoinen nippu.

Me otamme kantaa ja pelaamme West Hamin voittoa n 2,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40 %. Vaikea nähdä West Hamia altavastajana kotonaan, etenkin, kun Tottenhamilla on vielä rasitusta UEL-matsista.

 

Aston Villa-Leicester (klo 16:05)

Kotijoukkue Aston Villa tahkosi viime lauantaina 0-0-tasapelin Brightonin vieraana. Matsi oli Villan standardeihin nähden luokaton, mutta jotenkin joukkue naarasi silti pisteen himaan. Samalla Villa vahvisti puolustustaan sarjan 2. parhaimpana heti Man Cityn jälkeen.

Ennen Brighton-matsia Villa kaatoi Arsenalin kotikentällä 1-0. Kyseessä oli tärkeä voitto nimenomaan eurocup-paikkoja ajatellen. Kauden ehdoton yllättäjä taistelee yhä paikasta kuuden sakkiin. Kokonaisuutena vuoden 2021 alku ei ole ollut aivan parasta Villaa.

Vierailija Leicester tahkosi torstaina UEL playoffs-matsin Slavia Prahaa vastaan. Tulos 0-0 antaa Ketuille hyvät mahdollisuudet toiseen osaotteluun. Joukkue ei pääse kuitenkaan lepuuttamaan, vaan ensi torstain matsi on vedettävä ykkösillä.

Valioliigan puolella Leicester kaatoi sen sijaan Liverpoolin 3-1. Kyseessä oli upea voitto, joka syntyi kolmella loppuhetkien maalilla. Samalla Leicester sementoi paikkaansa sarjan kakkossijalla. Joukkue on toden teolla menossa taas Mestarien liigaan.

Villa ja Leicester ovat puolustaneet läpi kauden vahvasti. Etenkin Aston Villa on ollut suorastaan erinomainen. Peräti 7/9 Leicesterin edellisestä liigapelistä on alle 2,5 maalin tuloksia. UEL mukaan luettuna, joukkue on päästänyt vain yhden maalin kolmeen otteluun.

Villa on myös tahkonnut 5/7 edellistä peliä U2,5 tuloksiin ja pitänyt nollat 3/4 edellisestä ottelusta. Vastakkain on kaksi hyvää puolustusta, joiden vire on vieläpä vahva. Edellinen kohtaaminenkin päättyi tulokseen 0-1 Aston Villalle.

Pelataan alle 2,5 maalia in 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 prosenttia. Tarjolla on siis reipas value.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *