Utah -7

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Atlanta Hawks-Utah Jazz (01:30)

Viiden ottelun voittoputken aikana Utah on voittanut ottelut vähintään 16 pisteen turvin. Meno on siis ollut viime viikkoina vakuuttavaa. Joukkueella on vielä saumat pudotuspelien kotiedun saavuttamiseen kun Portland majailee kahden voiton päässä. Utahilla on siis vielä paljon pelissä loppukauden runkosarjaotteluissa.

Atlantan loppukauden ottelut ovat lähinnä pelailua. Joukkueiden, joiden mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin ovat menneet, pelaavat myös kesän varaustilaisuuden varausvuoron puolesta. Mitä heikompi sijoitus runkosarjassa, sitä paremmat todennäköisyydet on päästä varaamaan aikaisessa vaiheessa ensimmäisellä varauskierroksella. Tämä on hyvä huomioida, kun tehdään arvioita loppukauden otteluista.

Tilastoja silmäillessä pistää lähinnä silmään Atlantan onnistuneet kolmeen pisteen heitot, jossa joukkue on sarjan neljänneksi paras. Atlanta pitää otteluissa yllä kovaa tempoa, mikä osaltaan selittää joukkueen hyvän sijoituksen. Kun taas tarkastelee joukkueen kolmenpisteen heittoprosenttia, on joukkue sarjan heikompaa keskikastia.

Utah on puolustuspäässä sarjan eliittiä kun taas Atlanta on sarjan heikoimpia. Mikäli Utahin peli rullaa kuten viime aikoina, ei joukkueella pitäisi olla mitään ongelmia kaataa Atlanta. Tarjolla oleva tasoitus -7 pistettä riittää mielestämme varsin hyvin pelikelpoiseksi kohteeksi.

Pelataan Utah -7 ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!