Antalyaspor +0.5

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turkin Super Ligassa pelataan lauantaina neljän ottelun kierros. Me tartumme tällä kertaa kahteen altavastaajaan, joiden menestykselle on tarjolla maistuvia kertoimia. Huomaa ensimmäisen ottelun alkamisaika!

Gaziantep-Ankaragucu (klo 13:00)

Kotijoukkue Gaziantep FK on Turkin pääsarjan tämän kauden yllättäjä. Kyseessä on Gaziantep-kaupungin perinteisesti pienempi seura (ei pidä sekoittaa joukkueeseen Gaziantepspor), joka nousi täksi kaudeksi historiansa ensimmäistä kertaa Super Lig -tasolle.

Toistaiseksi Gaziantep on pärjännyt nousijan innolla erittäin hyvin, sillä joukkue on turvallisessa keskikastissa. Viime aikojen pelivire on ollut kuitenkin vahvasti laskussa: saldo 2-2-5 edellisestä yhdeksästä ottelusta.

Vaikuttaa hieman siltä, että nousijan bensa olisi loppumassa.

Ankaragucu palasi Super Lig -tasolle vuosien tauon jälkeen viime kaudella. Joukkue selvisi tuolloin kuiville kolmen pisteen erolla, ja nyt nousijan perinteinen toinen kausi on osoittautumassa haastavaksi. Ankaragucu on sijalla 17, mutta pohjilla on peräti kuusi joukkuetta neljän pisteen sisällä.

Vierasjoukkue tulee matsiin hyvällä fiiliksellä, sillä takana on tärkeä 2-1 kotivoitto Rizeporista. Myös xG-luvut olivat lupaavia. Ankaragucu on pelannut pari kuukautta selvästi nousukuntoisesti: edellisen 12 liigapelin saldo on oikein kelvollinen 3-5-4.

Gaziantep FK on kaksikosta laadukkaampi joukkue, mutta viime viikkojen vire näyttäisi vievän joukkueita lähemmäs toisiaan. Lisäksi sarjanousijan kotietu ei ole mitenkään erikoinen.

Otetaan pikkubetsi vieraiden yllätykselle – betsaamme Ankaragucu DNB in 3,25 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 33%.

Besiktas-Antalyaspor (klo 19:00)

Kotijoukkue Besiktas on varmasti tuttu kaikille eurofutista seuraaville. Kyseessä on yksi Istanbulin jättiläisistä ja Turkin mestari vuosimallia 2016/2017. Kahdella edelliskaudella Besiktas on ollut sijoilla 3 & 4.

Kyseessä on pelaajamateriaaliltaan yksi sarjan suurista. Tämä kausi on sujunut selvästi alakanttiin, sillä Besiktas on melko pitkälti ulkona sarjan mestaruuskamppailusta. Joukkue saa puristaa tosissaan päästäkseen edes UEL-karsintoihin.

Viime otteluista ei ole suurempaa valittamista, sillä Besiktas haki viikko sitten 0-0 -tasapelin Galatasarayn vieraana. Tappioita ei ole kärsitty neljään liigaotteluun.

Vierasjoukkue Antalyaspor nousi Turkin pääsarjaan kaudeksi 2015/2016. Neljän edellisen sesongin aikana se on sijoittunut kolmesti kympin sakkiin ja oli viime kaudella erittäin lähellä napata myös viimeisen UEL-paikan.

Kyseessä on varsin laadukas keskikastin nippu, joka pystyy hyvänä päivänä haastamaan myös Besiktasin tasoiset joukkueet. Antalayasporilla on myös erittäin hyvä vaihe päällä, sillä takana on jo peräti kahdeksan tappiotonta ottelua saldolla 4-4-0.

Viikko sitten Antalyaspor löi vahvaa kautta pelaavan Sivassporin kotona 1-0. Vieraissa joukkue ei ole hävinnyt neljään otteluun – edellinen tappio reissusta on Galatasaraylle joulukuun lopulta.

Besiktasin suosikkiasemaa on mielestämme liioiteltu. Etenkin, kun huomioidaan, että 11 maalia paukuttanut ykköskärki Burak Yilmaz puuttuu ottelusta. Haetaan rohkeasti lapulle Antalyaspor +0,5 in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *