Houston -2

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Houston Astros-Chicago White Sox (03:10)

Kotijoukkue Houston Astrosin syöttäjän, vuoden 2004 draftin ensimmäisen kierroksen toinen varaus, Justin Verlanderin alkukausi on ollut perinteisten tilastojen valossa erittäin hyvä. Niistä kymmenestä ottelusta joissa hän on aloittanut syöttämisen, on hänen kontolleen merkattu tappio vain kertaalleen. Myös hänen ERA (eng. Earned Rum Average) on sarjan alhaisimpia (2.38). Kun tarkastelee tilastoja hieman eri kantilta voidaan todeta, että hänen alkukautensa ei itseasiassa ole ollut mitenkään poikkeuksellisen hyvä. Silti hän on suoriutunut ja arviomme mukaan suoriutuu jatkossakin Chicago White Soxin aloittajaa Dylan Coveytä selkeästi paremmin.

Houstonin sisäpeli on sarjan parasta ja joukkueen lineupista ei löydy heikkoa lenkkiä. Yön ottelun arvioidun lineupin heikoin lyöjä Tyler White, on suunnilleen yhtä arvokas lyöjä kuin Chicagon vahvin lyöjä Jose Abreu. Myös Houstonin bullpen (vaihtosyöttäjät) ovat tasaisen vahvoja, joten etu on ottelussa kaikilla osa-alueilla kotijoukkueella.

Pelataan Houstonia poikkeuksellisesti tasoituksella -2 ilta kertoimella 1,74 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!