Pelivihje ,Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Forssassa juostavat matkat ovat ovat päätöskohdetta lukuun ottamatta vähintään 2640m. Vihjeriviin valikoitui kaksi suosikki varmaa. Neljännen kohteen Hetviina on sopivan näköisessä porukassa ja on nousukunnossa. Hetviina on 8-radaltakin erittäin todennäköinen voittaja. Väkivahvalla tammalla voi tehdä ratkaisuja ajoissa, eikä pienessä lähdössä ole paljoa kierrettävääkään. Toinen varma on päätöskohteen Stonecapes Ulrica. Tamma on ollut hyvä koko kauden ja teki karsinnoissa vakuuttavaa jälkeä keulasta. Nyt nopea avaaja pääsee jälleen keulaan ja vetää siitä normaalina kyllä maaliin asti.

Avauskohteeseen pelataan kaksi tallikaverusta. Dusktodawn Bookien luokka on hurja tähän porukkaan, mutta suoraan tauolta se saa varmistuksen. Tallikaveri Speedy Norwegian on kärsinyt huonoista lähtöpaikoista ja sijoittunut silti hyvin. Turussa 9.5. se lähti toivottomista asemista 6. ulkoa kiriin ja lopetti viimeisen puolikkaan alle kymppiä. Nyt se pääsee iskemään lähempänä kärkeä ja on väkisinkin voittomatsissa mukana.

Toisen kohteen iso suosikki An-Dorra saa varmistuksia. An-Dorran kyvyt kyllä riittävät, mutta 1-rata voi olla luokkupaikka, kun ulkopuolella on nopeita avaajia. Club Nord Elit lähtee kovaa ja on todennäköisin keulahevonen. Gal Gadot Racing starttaa hieman ylisarjassa, mutta vauhdit riittävät, eikä Juha Utalan ajokki kaihda paikka johtavan rinnaltakaan. Mukaan vielä hieman ulos arvottu huipputamma Stonecapes Queila, joka lähestyy huippukuntoa koko ajan.

Kolmannessa kohteessa kahdella merkillä pääsee jo pitkälle. Magazine Match ja Bridge Commander ovat hyvillä lähtöpaikoilla ja on todennäköistä että jompi kumpi näistä voittaa lähdön. Vihjeriviin otetaan mukaan kaksi varmistusta ison rahan toivossa. Activist on nopea avaaja ja saa juoksupaikan läheltä kärkeä. Activist voi olla ensimetreillä jopa nopein ja tällöin Jukka Torvinen saa valita taktiikkansa, mennäänkö keulasta, vai kelpaako jommankumman suosikin selkä eteen. Royalsky(4%) kirii parijonosta kovaa ja on valmiiksi toisella radalla. Forssassa riittää loppusuoralla mittaa, joten kirihevoset saavat ainakin mahdollisuuden vähän kauempaakin.

Viidennessä kohteessa Unique Creation ja Way To Go iskevät nyt yhteen samalta paalulta. molemmilla on alla pieni epäonnistuminen, mutta kunto ei ole kadonnut minnekään. Way To Go on niukka suosikkimme, sillä oletuksella, että se pystyy pitämään Unique Creationin ulkopuolellaan. Perusmatkalta mukaan Morris, joka oli Forssassa oikein vakuuttava voittaja keulasta 13.5. Mukaan vielä jättiyllärinä Uccio (1%) ja kauimmalta paalulta aina rehdisti maaliin asti polkeva Sahara Sandstorm(6%).

kuudes kohde on peräti 4-kierroksen maraton matka kylmäverisille. Kannattaa panostaa tässä vahvoihin ja väsymättömiin hevosiin. 40m pakilta Rallin Muisto ja Virin Urho jaksavat polkea vaikka aamuun asti. 60m pakilta Karlo kiertelee tarvittaessa vaikka ulkoratoja. Peräti 100m pakilta lähtevät muita ottamaan kiinni Morison ja Sheikki, jotka myös menevät matkan. 80m Pakilta vielä mukaan ennemminkin nopea Kujanpään Jyräys, joka kirii kyllä korkealle, mikäli matkavauhti menee kävelyksi.

Lähtö1: 6,9

Lähtö2: 1,3,5,6

Lähtö3: 3,5,6,9

Lähtö4: 8

Lähtö5: 1,2,8,9,15

Lähtö6: 6,7,9,11,12,13

Lähtö7: 4 Vihjerivin hinta: 48e

L

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *